TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Gdzie zespól czyrlidelek? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15484)

R@fcio 13.03.2005 20:00

Cytat:

Napisał Hunter666
A można założyć własne bractwo? Bo jak wszyscy Simowie z moich stoważyszeń dorosną to muszę zrobić nowe.

Możesz do stoważyszeń maxisa przyłączać młodych studentów i gra tym bractwem się nie skońzy :P

Hunter666 13.03.2005 20:09

masz problemy z czytaniem R@fciu? W jedej z parceli są 2 stowarzyszenia i w tych stowarzyszeniach są simy,którymi się kieruje, więc również dojrzewają. Mam nadzieję że już sam wywnioskujesz co jest dalej.

ania500 13.03.2005 20:22

mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi :) jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat, ale nie mam jeszcze The Sims 2 NS i mimo przeczytania masy poradników (np. wydanie specjalne gazety "Gry") to nie wiem jeszcze o tej grze wszystkiego :(

berata 13.03.2005 22:37

Cytat:

Napisał ania500
mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi :) jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat, ale nie mam jeszcze The Sims 2 NS i mimo przeczytania masy poradników (np. wydanie specjalne gazety "Gry") to nie wiem jeszcze o tej grze wszystkiego :(

Tak, młody dorsły to nowy wiek, ale jeśli się nie jedzie na studia to staje się po nastolatku od razu dorosłym. W panelu rodziny dalej pokazuje się, że sim zostanie dorasłym za ... dni, a nie młodym dorosłym. Ten wiek został stworzony specjalnie na potrzeby NA STUDIACH i jeśli się na nie nie jedzie, to się nie ma możliwości zagrania nim. W czasie, gdy sim jest nastolatkiem trzeba zadzwonić i zapisać się na uczelnię. (można też to zrobić za pomocą komputera) Nie wiem, czy jeśli się tego nie zrobi to czy wyskoczy okienko z pytaniem czy chce się jechać na studia czy coś w tym stylu. Dla młodych dorosłych także się kupuje ubrania. Nie wiem, czy tylko w czasie studiowania, czy np. gdy jest się nastolatkiem też można, bo tego jeszcze nie sprawdzałam. Wyglądają jak dorośli. Mam nadzieję, że coś z mojej wypowiedzi zrozumiałaś. :P

dalva 13.03.2005 23:49

Jaśniej proszę :)

Chcę wiedzieć, czy można założyć swoje bractwo? Gdy np. założe swoje własne miasteczko uniwersyteckie to tam jest tylko tajne bractwo - a nie można jakiegoś stowarzyszenia założyć ??

ReGiNa 14.03.2005 06:27

Weźmy simkę (ją) i klikamy na telefon dajemy na [może być przed tym uczelnia!]Bractwo=> Przyłącz się => a) Bractwo studentek b) bractwo studentek.

A gdzie można szukać cherrlederek? [czyt.cziliderek]

Hunter666 14.03.2005 06:45

Cytat:

Napisał sliczna
Weźmy simkę (ją) i klikamy na telefon dajemy na [może być przed tym uczelnia!]Bractwo=> Przyłącz się => a) Bractwo studentek b) bractwo studentek.

A gdzie można szukać cherrlederek? [czyt.cziliderek]

Śliczna, ja nie sądzę aby ktoś na tym forum miał problemy ze wzrokiem. Czyli nikt nie wie jak STWORZYĆ własne bractwo?

ReGiNa 14.03.2005 06:52

Cytat:

Napisał Hunter666
Śliczna, ja nie sądzę aby ktoś na tym forum miał problemy ze wzrokiem. Czyli nikt nie wie jak STWORZYĆ własne bractwo?

Widziałam na jakiejś fotce ....
Jak stworzyć własne bractwo?:

Sim musi albo mieszkać sam ,albo musi wyjanąc domek. Klika na telefon i tam gdzies znajduję się opcja "Załóż własne bractwo" potem pojawia się nam komunikat i wystarczy czekać...Postaram się znaleźdź zdjęcie gdzie to było...

Hunter666 14.03.2005 07:17

Aha. Jeśli tak to wieeeeeelkie dzięx!

dalva 14.03.2005 09:08

Zgadza się. Sim musi mieszkać na kwaterze, a nie w akademiku, wtedy w telefonie jest opcja stworzenia własnego bractwa :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:37.