![]() |
Cytat:
|
masz problemy z czytaniem R@fciu? W jedej z parceli są 2 stowarzyszenia i w tych stowarzyszeniach są simy,którymi się kieruje, więc również dojrzewają. Mam nadzieję że już sam wywnioskujesz co jest dalej.
|
mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi :) jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat, ale nie mam jeszcze The Sims 2 NS i mimo przeczytania masy poradników (np. wydanie specjalne gazety "Gry") to nie wiem jeszcze o tej grze wszystkiego :(
|
Cytat:
|
Jaśniej proszę :)
Chcę wiedzieć, czy można założyć swoje bractwo? Gdy np. założe swoje własne miasteczko uniwersyteckie to tam jest tylko tajne bractwo - a nie można jakiegoś stowarzyszenia założyć ??
|
Weźmy simkę (ją) i klikamy na telefon dajemy na [może być przed tym uczelnia!]Bractwo=> Przyłącz się => a) Bractwo studentek b) bractwo studentek. A gdzie można szukać cherrlederek? [czyt.cziliderek] |
Cytat:
|
Cytat:
Jak stworzyć własne bractwo?: Sim musi albo mieszkać sam ,albo musi wyjanąc domek. Klika na telefon i tam gdzies znajduję się opcja "Załóż własne bractwo" potem pojawia się nam komunikat i wystarczy czekać...Postaram się znaleźdź zdjęcie gdzie to było... |
Aha. Jeśli tak to wieeeeeelkie dzięx!
|
Zgadza się. Sim musi mieszkać na kwaterze, a nie w akademiku, wtedy w telefonie jest opcja stworzenia własnego bractwa :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:37. |