![]() |
Cytat:
|
Czy mogłabyś dać cały domek do ściągnięcia? Wnętrze bardzo mi się podoba - na zewnątrz trzeba jeszcze wiele poprawić. Jednak ze względu na wystrój - 8/10. Proszę o link do ściągnięcia!
|
Cytat:
---link---- Edit: firanki: http://www.4eversimfantasy.net/bathroom5.htm A i ten domek jest razem z rodzinką. |
Należy poprawić przede wszystkim kolor ścian domku - ten odcień różu jest po prostu nieładny. Dach nie może być czerwony, bo nie pasuje do całości. A kwiaty na dachu i balkonie wcale nie upiększają, lecz zaśmiecają. Zwykły dach z romantycznym tarasem i stylowym balkonem rodem z ,,Romea i Julii" pasowałby jak ulał.
|
Raczej nie przepadam za różem, ale domek mi się podoba:) Szczególnie toaletka Niny.
|
Dziś jestem wredna, bom chora,. Dopadł mnie podły wirus i mam kiepski humor - odpowiedni do krytykowania. ;P
Słodki domeczek - jak lody malinowe - odczepcie sie od kolorystyki, to nie wściekły, żarówiasty, barbiowaty róż, a pastel... Z wad - brakuje mi barierek na tarasach. Łazienka, salonik, toaletka i sypialnia - zdecydowanie ładne, delikatne, kobiece i romantyczne. Co prawda to nie moje klimaty, ale - zdecydowanie odbija sie pozytywnie na tle ostatnio modnych modern-chłodni. |
Nie nawidze różowego, ale musze przyznać że domek jest wy***isty :P naprawde świetnie zrobiony i romantyczny ;) i prześliczna łazienka.Daje 9,5/10
|
Nawet ładny, w salonie jest trochę pusto :> (ja to jednak lubię się czepiać xD ) daję 7/10
|
Cytat:
|
Mmm... rozplynelam sie w marzeniach.. Jak tak patrze na te zwiewne tkaniny, romantyczne, stylowe dodatki, ah... Ta sielanke burzy mi tylko zewnetrzny kolor elewacji... swinkowy roz... xP Zmien to a bedzie to najladniejszy dom dla romantyczek jaki widzialam. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:28. |