![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cóż to kolejny mój domek. Jest to dom Niny Kaliente i jej narzeczonego. Gdy zostali okrzyknieci najromantyczniejszą para w Miłowie, postanowili zbudować nowy domek. Narzeczony Niny (ma jakieś dziwnie imie, więc nie pamiętam
![]() ![]() W domu jest mnóstwo roślin, poduszeczek, płatków róż ![]() Bryła domu: Tył domku. Na zdjęciu widać jak Niny słucha śpiewu swojego ukochanego z hmm..balkoniku bez barierek ![]() Wejdźmy do środka. Tutaj widzimy fotel, na którym Nina często odpoczywa. Dalej wieża. Belei (czy jak mu tam ![]() Telewizor i kanapy. Wieczorami oboje lubią ,,walnąć się" na kanapę i obejrzec dobry film ![]() Jest tu również sztaluga. Z salonu można wyjśc na tarasik. Dalej kuchnia. Równiez w kolorach białym i rózowym. Mała jadalenka. Na parterze znajduje się równiez łazienka. Umywalka. I kabina przysznicowa. Rzut parteru. Przejdźmy na górę ![]() Szachy: Miejsce pracy Niny. A oto sypialnia. Jest w niej wielkie łoże z baldachimem. Szafa. Jest na niej śliczny motyw kwiatków. I toaletka pani domu. Łazienka na piętrze. Wanna Rzut piętra. I rzyt dachu. Znajduje sie tam jacuzzi. Nie wiem co mnie napadło na ten rózowy dom ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:38 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Odpycha mnie kolor domku-ten różu jest po prostu okropny. W środku jest ładnie, dużo bieli i chyba troszkę inny odcień różowego(albo mi się wydaje), a nawet jeśli nie to wygląda i tak lepiej niż na zewnątrz.
Ale te kwiatki na dachu...zlituuuj się XD Ocenka 7,5/10 Ostatnio edytowane przez Rivendell : 24.02.2006 - 19:00 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zgadzam sie z poprzedniczka kwiatki na dachu odpadaja!!
A co do koloru domku zalezy kto jaki lubi, osobiscie nie przepadam za rozem. W srodku domek mi sie podoba i jeszcze mam prozbe napusz skad masz te poduszki oraz te zakrecone schody ![]() 8/10 |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
schody: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=103492 Co do rózu. Ja za nim też nie przepadam, ale Nina taki chciała mieć domek ![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mówcie co chcecie mi sie bardzo podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Śliczny, lubię nawet różowy (jsny), w takich ilościach w domu.Tylko mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie te kwiatki wszędzie na balkonach, ja np. nie chciałabym iść na balkon... a tu jakieś pająki mi łażą po nogach bo stoję w kwiatach... Idealny dom... Oczysiwście Don ma pewno inne zdanie, amanci nie przepadają chyba za różem.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
śliczny (kocham różowy
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ogolnie ladnie sie prezentuje, ale te kwiatki na balkonie sa be.
I ten roz... Ale podobaja mi sie b. meble w srodku, choc jest troche pusto. Podobaja mi sie firanki w pomieszczeniu gdzie jest telewizor i kanapa. Schody tez sa git. Bardzo podoba mi sie lazienka, ah... Minusy sa takei, ze wszedzie jest ten roz ^^ ... Ale ogolnie ladny dom, oproz kwiatkow i koloru rozowego. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dona ona juz dawno rzuciła
![]() ![]() Edit: łóżko jest z http://www.meshkiste.de/ na 7 stronie. A recolor na http://www.simplysims2recolours.com/objects.htm. Mogę dać do ściagnięcia. Ostatnio edytowane przez riannon : 25.02.2006 - 13:20 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Daj, daj. Prosze mi powiedziec skad pani Perelka ma firanki tego domu x>
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|