![]() |
Śliczny domek. Jedyne co mi się specjalnie
nie podoba to bryła i dach. Ale za to ogród jest świetny :D. Bardzo lubię zielony. A masz 9,5/10 (1/2 odjęłam za tą bryłę) |
Dom ogólnie- 10/10
Ale nie podoba mi się to że ni ma linku :P |
juz daję link, tylko na razie na rapid, być moze jeszcze dziś wrzuce go na ea games.
http://rapidshare.de/files/15910124/...Sims2Pack.html |
Dałaś linka ale jakie dodatki potrzebuje ten domek bo bym chciała ściągnąć ale nie wiem czy mogę. A jeśli ściągnę to będą w nim meble??
Domek 1o/1o |
Domek jest super, najbardziej podobają mi się pomieszczenia. :) Zazwyczaj gdy dominuje jeden kolor niezbyt dobrze to wygląda, ale Ty dobrałaś różne odcienie i efekt jest naprawdę fajny. Myślę, że w środku wszystko do siebie pasuje, ładnie dobrałaś dodatki. Ja w ogóle lubię, ja jest dużo dodatków z neta. :P (ale dobrze dobranych).
Z zewnątzr domek nie wydaje mi się już taki śliczny: trawa jest jak dla mnie za ciemna, połączenie cegieł z czarnym dachem też zbyt "mroczne". Za całość 9/10. :) Pozdrawiam Cytat:
|
Z zewnątrz zupełnie mi się nie podoba, z wyjątkiem ogrodu. W środku - ładne meble, ale za duzo... zielonego :P
|
Cytat:
PS. Ja Ea Games nie dam, bo wgrywa mi sie tylko bez lokatorów, a po ich wyprowadzeniu domek jest pusty, wiec nie będe go wgrywać. |
Mogłabyś spakować, bo on waży 70MB!!! Z maim łączem to ściągało by sie przez jakieś 3 godziny gdybym zostawił kompa :con:
|
Cytat:
|
Ten znak zapytania tylko tak dla mnie, gdyż on mi się tak bardzo podoba... xD
Aj to jest boskie... Ten kolor... Bardzo lubię zielony i w ogóle te lampy... Dla mnie rewelka! Gdybym miała simsy 2 to bym cię poprosiła o link do ściągnięcia, chyba, ze już to zrobiłaś perełko to sory... ;)
Boski domeczek... Pozdrawiam Ineyasha :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:50. |