Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.03.2006, 21:02   #1
riannon
Guest

Domyślnie Zielony GÓRĄ!!- Zmiana III, czyli dom Kasandry Ćwir.

Mój trzeci domek Tym razem jest to domek Kasandry Ćwir i jej córeczki Aldony (tatusiem jest Don). Kasandra zabrała trochę kasy Mortimerowi i Belli, i po urodzeniu Aldony postanowiła zbudować sobie swój dom: nowoczesny i co najważniejsze: zielony.
Dom z zewnatrz w dzień:

Dom w nocy:

Korytarzyk w domu:

Kuchnia. Kasandra co prawda nie lubi gotować, ale jeśli juz musi, to lubi to robic w pomieszczeniu jasnym. Taki jej wymysł Jest tu mnóstwo szafeczek, a lustra są zamieszczone po to aby odbijać światło. W częsci ,,kuchennej" jest również mała jadalnia.

Salon. Jest to jednej z dziwniejszych pokoi tego domku. Aby ociepić całe wnętrze Kasandrakącik do pracy urządziła na czerwono. Druga część saloniku jest zielona.

Dalej jest sypialnia Kasandry. Jest również zielona. Nie jest zbyt wielka, gdyz Kasandra zmniejszyła ją na rzecz garderoby. Cóż, ten pan na zdjęciu to nowy chłopak Kasandry.

Drzwi do garderoby. Bardzo wygodne, bo przesuwane.

Mała toaletka do porannego makijażu.

I poduszki, na których Kasandra lubi sie wylegiwać.

Przejdźmy do garderoby. Jest ona mała, ale bardzo wygodna. Zmieściły sie tam wszystkie ubrania.

Na manekinie wisi ulubiona sukienka Kasandry.

Łazienka. Jest dosyć obszerna. Jest tu i duża wanna i prysznic.

I pokój Aldony. Całkowicie rózni się od reszty domu, ale niestety nie znalazłam ładnych mebli dla małych dzieci w kolorze zielonym

I sama Aldonka.

Teraz ogródek. Jest tutaj małe jeziorko z pomostem, w którym Kasandra w wolnum czasie pływa. Są tu tez dwa leżaki, parasol, skalniaczek i huśtawka schowana między drzewa.

Link do pobrania

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:06

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.03.2006, 21:26   #2
Angel com
Guest

Domyślnie

Właściewie nie mam zastrzeżeń, ale drazni mnie mieszanie różnych kolorów w jednym pomiesczeniu.. tzn. czerwień zieleń i coś tam jeszcze. Na moje oko powienny to być bardziej współgrające kolory.

stare 10.03.2006, 21:30   #3
Orzech
Guest

Domyślnie

Ah... tu jest tak zielono... Na początku myślałem, że to domek kogoś z Reality Show :> Ogólnie podoba mi się, napracowałaś się

stare 10.03.2006, 22:15   #4
NaNiKo

Reputacja: 10
Domyślnie

Ładnie Tylko kuchnia mi się ni podoba. Ale ogólnie jest b.ładnie.
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline  
stare 11.03.2006, 07:29   #5
#Julka#
Guest

Domyślnie

Domek bardzo przyjemny Lubię zielony więc mi sie podoba. Wszystko fajnie dobrane, nie mam żadnych sugestii co do zmiany, bo i tak za wszystko dałabym Ci 10/10

stare 11.03.2006, 09:11   #6
Melicyanda
Guest

Domyślnie

Pretty house.8,1/10

stare 11.03.2006, 15:58   #7
Lilly
Guest

Domyślnie

Ładny domek... Mnie się właśnie spodobał ten zielono- czerwony salon .

stare 11.03.2006, 16:04   #8
kartofelq
Guest

Domyślnie

Napiszę tylko tyle, że domek bardzo mi się spodobał. Chłopak Kasandry również.

stare 14.03.2006, 17:18   #9
Corec
Guest

Smile

ze kuchnia mogła być z REFLEX SIMS ale domek jest super dasz do ściądnięcia

stare 14.03.2006, 21:15   #10
AgnessMagness
Guest

Domyślnie

"Im więcej dodatków tym lepiej" - kiedyś tak sądziłam. A teraz... trudno zobaczyć coś oryginalnego. Bryła mi się nie podoba . Ogólnie widzę tutaj dużo nie potrzebnych rzeczy, np. poduszki na podłodze. Ja bym raczej ich tam nie dawała, lepiej dać coś lepszego, np. kwiatek, sztaluga itp. Dzwonki w łazience? To nie najlepsze miejsce. W ogrodzie dziwne kolorowe plamy... Liście? Kolorowy śnieg (xP)?
5/10 - domek nie podoba mi się. Mogło być lepiej. Wystarczyło tylko zrezygnować z niektórych przedmiotów ściągniętych. Ok. 90% mebli było z neta. Kody, rzeczy z neta - takiego połączenia nie nawidzę. No i jeszcze coś - kiedy tworzysz dom nowoczesny, zewnątrz też go tak zrób.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania