![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój trzeci domek
![]() ![]() Dom z zewnatrz w dzień: Dom w nocy: ![]() Korytarzyk w domu: ![]() Kuchnia. Kasandra co prawda nie lubi gotować, ale jeśli juz musi, to lubi to robic w pomieszczeniu jasnym. Taki jej wymysł ![]() ![]() ![]() ![]() Salon. Jest to jednej z dziwniejszych pokoi tego domku. Aby ociepić całe wnętrze Kasandrakącik do pracy urządziła na czerwono. Druga część saloniku jest zielona. ![]() ![]() ![]() ![]() Dalej jest sypialnia Kasandry. Jest również zielona. Nie jest zbyt wielka, gdyz Kasandra zmniejszyła ją na rzecz garderoby. Cóż, ten pan na zdjęciu to nowy chłopak Kasandry. Drzwi do garderoby. Bardzo wygodne, bo przesuwane. ![]() Mała toaletka do porannego makijażu. I poduszki, na których Kasandra lubi sie wylegiwać. ![]() Przejdźmy do garderoby. Jest ona mała, ale bardzo wygodna. Zmieściły sie tam wszystkie ubrania. ![]() Na manekinie wisi ulubiona sukienka Kasandry. ![]() Łazienka. Jest dosyć obszerna. Jest tu i duża wanna i prysznic. ![]() ![]() ![]() ![]() I pokój Aldony. Całkowicie rózni się od reszty domu, ale niestety nie znalazłam ładnych mebli dla małych dzieci w kolorze zielonym ![]() ![]() ![]() I sama Aldonka. ![]() Teraz ogródek. Jest tutaj małe jeziorko z pomostem, w którym Kasandra w wolnum czasie pływa. Są tu tez dwa leżaki, parasol, skalniaczek i huśtawka schowana między drzewa. ![]() ![]() ![]() Link do pobrania Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:06 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Właściewie nie mam zastrzeżeń, ale drazni mnie mieszanie różnych kolorów w jednym pomiesczeniu.. tzn. czerwień zieleń i coś tam jeszcze. Na moje oko powienny to być bardziej współgrające kolory.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ah... tu jest tak zielono... Na początku myślałem, że to domek kogoś z Reality Show :> Ogólnie podoba mi się, napracowałaś się
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładnie
![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo przyjemny
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pretty house
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ładny domek... Mnie się właśnie spodobał ten zielono- czerwony salon
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Napiszę tylko tyle, że domek bardzo mi się spodobał. Chłopak Kasandry również.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ze kuchnia mogła być z REFLEX SIMS ale domek jest super dasz do ściądnięcia
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
"Im więcej dodatków tym lepiej" - kiedyś tak sądziłam. A teraz... trudno zobaczyć coś oryginalnego. Bryła mi się nie podoba
![]() 5/10 - domek nie podoba mi się. Mogło być lepiej. Wystarczyło tylko zrezygnować z niektórych przedmiotów ściągniętych. Ok. 90% mebli było z neta. Kody, rzeczy z neta - takiego połączenia nie nawidzę. No i jeszcze coś - kiedy tworzysz dom nowoczesny, zewnątrz też go tak zrób. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|