![]() |
Cytat:
http://rapidshare.de/files/15734157/_lmu__I.zip.html |
Bardzo ładny domek. Jak na starterek całkiem przyzwoity. Jedyne co mi nie pasujee to to, że w każdym pokoju jest zielony. Lubię zielony, ale nie do przesady. Zresztą niekiedy ten zielony ma chłodny odcień, a wolałabym cieplejszy - mieszany z beżem czy czymś takim. Ale ogólnie fajne mieszkanko. Napewno skorzystam z linku i go pobiorę. Pozdrawiam ^^
|
Dość fajniutki starterek. Z zewnątrz wygląda na większy :) Ogródek skromnitki, ale to się wybaczy jakoś :) Nie pasuje mi ty m.in. ta półka na kasiążki. Na parterze koło fotela. Chyba wiesz o co mi chodzi. Jakoś tak wg. mnie nie zgrywa się z resztą :)
|
Super.BArdzo fajnie urządzony i nie zapchany ;) daje 8/10
|
Schldnie,skromnie,nowocześnie i ładnie.Ciekawy domek.
|
ładnie, ładnie ale z zewnątrz trochę smutno, aż się prosi o ogród 8/10
|
Widok domku taki zimny wrażenie pustkowia.Ale w środku jak na starter to Spoko:)PS o te pustkowie to nie chodzi mi że nie ma widoku z okolicy tylko że w ogrodzie nic nie ma nawet drzewa.
|
ładny domek...10/10
|
Bryła jest świetna, w środku trochę biednie, ale to w końcy starter. Te drabinkę mogłaś dać koloru jasnego, bo chyba jest jej pare kolorów z tego co pamietam. Ogółem 8/10.
|
jak na starter jest ok tylko trzeba bylo pokazac wnetrze domku, bo po zdjeciach ktore zobaczylam nie chcialabym, aby moi simowie mieszkali na poczatku w tym starterze ;P
moze zostawie to bez oceny, bo zwykle oceniam domki na podstawie wnetrza a tu jak wspominalam malo go pokazalas..... ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:34. |