|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oto znów ja z kolejnym swoim wyczynem. Tym razem z starterem ;p Historyjki nie chcę mi się pisać ;p No!
Elmuś to oliwkowo-zielona budowla z czarno-zielonym wnętrzem z domieszką jasnego drewna ;p. Jest to mały dom przeznaczony dla pary. Chyba że ktoś lubi z nieznajomym spać w jednym łóżku. Kosztuję 19 tysiaków z kawałkiem co pozwala simom spokojnie funkcjonować a nawet dodać coś od siebie. Weszytko jest zachowane w zielonej kolorystyce. Dom jest trochę ciasny jednak da się wytrzymać!
last summer you asked me if i loved you enough to give up writing. now i can finally call myself a poet. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:31 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie. Tylko z zewnątrz jest troszkę pusto, ale rozumiem brak funduszy:]. Bardzo ładne te zielone tapety skąd je masz? Ogólnie Elmo ładnie ci wyszedł. Czy tytuł ma coś do bajki "Swiat Elmo" ? ;>
Oby więcej takich produkcji LV^^ Ps. Trochę mnie ten płotek gryzie koło drzwi i drzwi do domu chyba były by lepsze szklane. |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bardzo ładny starterek
![]() Z zewnątrz jest skromnie, ale schludnie. Nie pasuje mi tylko tam ten płot... W środku jest bardzo ładnie. Nawet nie widać za bardzo brakujących funduszy. 8,5/10
#4 |
Guest
|
![]()
Hmm, bardzo ładnie, podoba mi się. Typowy starterek :) Ładnie, ładnie ^^
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Lincia Vampircia, bardzo ładny! Ocena: 10/10
Moge mieć do ciebie proźbe? Możesz usunąć wszystkie dodatki z neta (oprócz drabiny) i dać linka na Rapida. Ostatnio edytowane przez Pawlq : 17.03.2006 - 13:35 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła - cóż nie jest zła ale mogła być lepsza 7,5/10
wnętrze - jest stonowane, przewaza kolor zielony niestety na niektórych meblach jest zbyt jasktawy. 8/10 ogród - pusto w nim jedna rabatka z kwiatami i kilka krzaków ale że to dopiero starter to z czesem ogród będzie rozbudowywany. 8/10 23,5/30 (4) ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niezły. Chociaz za mało roślin na zewnątrz, ale pasuje mi, udana produkcja
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mhm, jak na starter miodzio ;-)
daloby rade udostepnic? ^^ |
![]() |
#9 | |||
|
![]()
Macie Link z Rapida
![]() http://rapidshare.de/files/15734157/_lmu__I.zip.html Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
last summer you asked me if i loved you enough to give up writing. now i can finally call myself a poet. Ostatnio edytowane przez Lincia : 17.03.2006 - 16:21 |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|