![]() |
Cytat:
EDIT Aha zapomniałam dodać. Jeżeli chodzi o fortepian dyskotekę i inne takie odchyłki to przypominam, że robiłam ten dom na potrzeby moich simów a oni lubią być kreatywni ale też poszaleć, dlatego np. ten stary fortepian nie pasuje do tego nowoczesnego domu. Chyba wiecie o co chodzi |
Cytat:
|
Cytat:
|
Po prostu super 10/10
_______________ Jestem nowa na forum :) |
Bryła jest bardzo ładna. Jedyne co bym zmieniła na zewnątrz to kolor dachu ;)
A w środku. Tak, to jest mój klimat ;) Bardzo ładnie, nie mam nic do zarzucenia. Ogólnie uwarzam, że dom naprawdę Ci się udał :) 9,5/10 (odjęłam 0,5 pkt. za kolor dachu) |
niebrzydki domek :]
bardzo ladne wnetrze z zewnatrz tez ok :D 7/10 |
Wielkie brawa dla Ciebie :D
Odjaz jest salon poprostu boski tylko troszke tam ciemno ale umeblowanie cool B) Widać że się postarałaś właśnie najlepsze są takie domki w których się gra bo one budowane są na potrzeby simów a nie tak żeby było ładnie a jak przychodzi zagrać w nim to kitówa ;P Chyba jestem zbyt łaskawy ale ostatnio wszyscy buduja rewelacyjnie 9/10 bo firanyw łaźience na co mam uczulenie od tego są rolety :P |
Super dom.
Bardzo podoba mi się twój domek. Lubie takie, te domki sa w moim stylu. Takie stylowe i nowoczesne. Zresztą wszytskie twoje domy mi się podobają. Masz taki sam styl robienia domów jak ja. Pozdro
|
O mój boziole...ja cie nie moge!!!Piękny!!! Śliczny!!!
No dobra,szczegóły...najbardziej podobają mi się łazienki i sypialnie, ale salon też niczego sobie, kuchnia też. Ogólnie super:) Co prawda zgadzam się, że wnętrze powinno być jaśniejsze, ale to nic...:) Ogólna ocena: 9/10 P.S. I proszę, daj go do ściągnięcia jak najszybciej!!!!!Bo umrę!!!! :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:13. |