![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To jest mój nowy dom na forum stworzony właściwie do grania a nie na pokaz. Powstał on po reinstalce gry więc właściwie jest pierwszym. Oczywiście jest on zapchany dodatkami z sieci. Bryła zielono-żółta nie każdemu pewnie spodobają się te kolory ale no cóż mi się podobają a to chyba najważniejsze.
Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:23 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła i jej kolory podobają mi się niesamowicie i myślałam, że w srodku też będzie tak słonecznie...a tu wyskakuje czarny przedpokój...hmmm...nie podoba mi się on wogóle. Reszta domku całkiem fajna, choć tak jak mówiłam mogłoby być trochę bardziej słonecznie. Zielona sypialnia jest świetna i łazienka na piętrze też niczego sobie. Bardzo ładnie (tylko te dodatki z neta
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek, podoba mi się
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No dziękuje Wam za oceny.
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba ten domek. Nie jest za duży, ale nie jest też za mały - taki w sam raz
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajnie, ale przesadziłas z tym zielonym, choć wiem , że temat cię usprawiedliwia...
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Super ale przyczepie sie do imion [B]Nicole[/B] tak sie pisze bo moja siora ma tak na imie
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Śliczny! Jak dla mnie wcale nie przesadziłaś z tmy zielonym. Bardzo fajnie umeblowany... Tylko ta dyskoteka jakoś mnie nie kręci
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo mi sie podoba. Bryła jest dosyc dziwna, ale miła dla oka. Dom nowoczesny. Ogółem fajnie, ale nie pasuje mi w nim pianino.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Prześliczny! O takim zawsze marzyłam. Dasz do ściągnięcia?? Prosze!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|