Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2006, 14:48   #1
JuStYnKa
Guest

Domyślnie Zielono mi^^[BRAK ZDJĘĆ]

To jest mój nowy dom na forum stworzony właściwie do grania a nie na pokaz. Powstał on po reinstalce gry więc właściwie jest pierwszym. Oczywiście jest on zapchany dodatkami z sieci. Bryła zielono-żółta nie każdemu pewnie spodobają się te kolory ale no cóż mi się podobają a to chyba najważniejsze.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:23

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2006, 14:59   #2
Rumpel
Guest

Domyślnie

Bryła i jej kolory podobają mi się niesamowicie i myślałam, że w srodku też będzie tak słonecznie...a tu wyskakuje czarny przedpokój...hmmm...nie podoba mi się on wogóle. Reszta domku całkiem fajna, choć tak jak mówiłam mogłoby być trochę bardziej słonecznie. Zielona sypialnia jest świetna i łazienka na piętrze też niczego sobie. Bardzo ładnie (tylko te dodatki z neta Pozdrawiam 7/10

stare 27.03.2006, 15:17   #3
Calintz
Guest

Domyślnie

Bardzo ładny domek, podoba mi się Jest pare niedociągnięc, ale małych dlatego 9/10 Tak trzymaj

stare 28.03.2006, 14:01   #4
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

No dziękuje Wam za oceny. Co do dodatków to niestety ale będzie ich dużo w moich domach tak jak już napisałam przy moim pierwszym domku. Dalej proszę Was o więcej ocen

stare 28.03.2006, 14:21   #5
kira1992
Guest

Domyślnie

Bardzo mi się podoba ten domek. Nie jest za duży, ale nie jest też za mały - taki w sam raz . Super dodatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stare 28.03.2006, 17:46   #6
Choco
Guest

Domyślnie

Fajnie, ale przesadziłas z tym zielonym, choć wiem , że temat cię usprawiedliwia...

stare 28.03.2006, 18:42   #7
Corec
Guest

Cool

Super ale przyczepie sie do imion [B]Nicole[/B] tak sie pisze bo moja siora ma tak na imie

stare 28.03.2006, 19:13   #8
▫Molly▫
Guest

Domyślnie

Śliczny! Jak dla mnie wcale nie przesadziłaś z tmy zielonym. Bardzo fajnie umeblowany... Tylko ta dyskoteka jakoś mnie nie kręci

stare 28.03.2006, 19:40   #9
riannon
Guest

Domyślnie

Dom bardzo mi sie podoba. Bryła jest dosyc dziwna, ale miła dla oka. Dom nowoczesny. Ogółem fajnie, ale nie pasuje mi w nim pianino.

stare 28.03.2006, 20:23   #10
NINKAA92
Guest

Domyślnie

Prześliczny! O takim zawsze marzyłam. Dasz do ściągnięcia?? Prosze!

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania