![]() |
Cudo, cudo i jeszcze raz cudo! 10/10!
|
Bardzo ładny domek ale nie podoba mi się tapeta w kuchni i łazience.Dlatego "tylko" 9,5/10.
PS.dasz do ściągnięcia? |
Ładne! 10/10
|
Super domek
No piękny tylko ta brama mi się nie podoba, ale takto 9,5/10 :) Nie dała byś linku do ściągnęcia? Jeśli dasz to :ty:
|
Domek świetnie prezentuje się dzięki oryginalnej i bardzo przytulnej bryle.Można powiedzieć, że bardziej wygląda na taki spokojny,przytulny "babciny" domek.Do pomieszczeń nie mam zastrzeżeń.Wszystko zrobione w przyjaznej dla oka kolorystyce.Najbardziej podoba mi się rodzinna kuchnia :) Ocena z zewnątrz:10/10.Ocena z wewnątrz:10/10! Brawo!!
|
1) Łał! Już widok z zewnątrz jest ładny. Fajna bryła i w ogóle.
2) Kuchnia i jadalnia razem jako pomieszczenie, ale "oddzielone". Super. Tylko jak dla mnie, te płytki bardziej pasują do łazienki. :P 3) To chyba sypialnia, tak?A, tak. Te żaluzje czy co to jest wyglądają strasznie ciężko, jakby zaraz miały się oberwać. xD I nie bardzo mi pasuje połączenie czerwonego, niebieskofioletowego (xD) i brązowego. I ten skórzany fotel... Hm, nie. 4) To salonik jest? Mało zdjęć, przynajmniej ja widzę jedno. Całkiem niezły. 5) Łazienka... Widzę tylko jedno zdjęcie. Znowu te żaluzje. xD No i jak patrzę na to zdjęcie, to zupełnie mi nie pasuje. xD Przydałoby się jeszcze dodatkowe zdjęcie ogródka i przede wszystkim rzut, żeby można było zobaczyć rozmieszczenie pomieszczeń. Ale ogólnie podoba mi się. Lubie takie nieduże, parterowe, a ładne domki (w simach, podkreślam :P). Myślę, że 8/10. |
Tak,super 10/10 !Dasz do ściagnięcia?
|
Dzięki za ocenki :)
Dom dam do ściągnięcia być może jeszcze dzisiaj. |
O rany, piękny domek am tylko jedno zastrzerzenie: płot moja ocena 99/100
|
Ee nie wywiniesz sie masz dac linka!!
Taki domek mi sie przyda do FS. 10/10. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:46. |