![]() |
Cytat:
Dzięki za ocenki. Myślałam już, że nikt nie postawi mi bardziej pozytywnej niż te na początku. :grin: |
Cytat:
|
Mam pytanie do projektantki domu: jak zrobiłaś taki ładny basen?? Tzn. Chcę zapytać jak to wygląda od strony technicznej bo chcę zrobić domek z basenem w kształcie koła albo gwiazdki i wystawić swoją pracę tutaj.
|
Cytat:
|
Hmm...nie zbyt mi się podoba :/ . Bryła i ten basenik są fajne, ale moim zdaniem wystrój jest kiepski. 5/10
|
Bryła mi podpada pod meksykańskie klimaty... Boska... Ha. Jakbyś to jeszcze urządzila w tropikalnych kolorach i zamiast trawki na zewnątrz dała głazy i piaseczek - miałabyś perełkę...
Bo mnie się lekko gryzą wnętrza z bryłą. Ale jeśli chcesz utrzymać to tak jak jest to daj wykusze na parterze. Będzie lepiej bo front domu, wygląda delikatnie łyso. Natomiast same wnętrza - doskonale, zwłaszcza, ze widzę jedynie ze 2 rekolory. |
Domek jest rzeczywiście przytulny ;) Fajna bryła, taka nowoczesna... Na zewnatrz podoba mi się wszystko ;)
Wnętrze jest fajnie urządzone, ale jakoś nie pasuje mi do ogólnego wystroju bryły... Udana produkcja ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:48. |