![]() |
No znów przeciwwaga bedzie bo mi sie podoba , co prawda bym zmienila kilka rzeczy :
Kolor zmywarki wmkuchbi - na zielona albo jasnobrazowa bo ta jest zapomaranczowa kolor krzaczkow przed domem albo dałabym inne rodzaje jeszcze w pokoju nastolatki a raczej jej sypialniinne obrazy i z łazienki obrazy precz!! Bardzo mi natomiast domek podoba sie z zewnatrz - jest taki inny , fajny widok na korytarz razem 8/10 |
Dziekuje za wskazowki ;D Poprostu ta nazwa, az tak was zmylila ;D
|
Swojski i przytulny, chciałabym go mieć w simach ;P Fajnie dobrałaś kolory... kiciu, ale co z tego że domek jest maławy? :D Kwestia gustu, bo ja wolę mniejsze chałupki z ogródkiem :P A "obora ze słomy mnie rozwaliła xD "
W każdym razie 9,5/10 dziesiątki nigdy nie dam x) |
Nawet fajny....CHociaż kolory czasem moim zdaniem nie są dobrane...6/10
|
Starterek całkiem do rzeczy. Ale chodzi mi o tę część jadalni, miejsce, gdzie stoi stół i krzesła. Widać tył szafek, tył zmywarki czy tam śmietnika oraz lodówki. A gdybyś tak zabudowała to półściankami? Wprawdzie lodówkę ukryłoby to tylko do połowy, ale położyłabyś tapetkę i już byłoby dużo estetyczniej.
pozdro g |
fajna hata
bardzo ladna hata i babka 10/10
:clap2: co to masz za dodatek mam: :ts2: |
Odp: Sloneczny Starter.
Sorki ale mi się średnio podoba źle dobrane kolory przede wszystkim ale bryła i ogólnie domek jest świetny
Ocena 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:17. |