![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Sloneczny Starter, jak sama nazwa mowi, starter, dom dla jednej osoby, ktora uwielbia hawaje, slonce i piasek. Koszt domu nie przekracza 20.000 $. Jakies 19.900? Naprawde nie pamietam. *** Przeniesmy sie w ogladanie ogolnie slonecznego starteru... W nocy jest oswietlany... ![]() W dzien... ![]() Wejscie do domu: (w nocy.) ![]() W Srodku. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I.. Zmienmy troche klimat, przejdzmy do niebieskiej lazienki, ktora odmienila caly sloneczny starter! ![]() I dom z lotu "ptaka". Inaczej co w domu sie miesci... ![]() I na koniec, simka ktora ten dom zamieszkuje. ![]() Lazienka jest niebieska, bo tak powinno byc... ^^ Zapraszam do oceniania Slonecznego startera !! . Kajduk
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czyżby pierwsza?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hm... po przeczytaniu tytulu domku ('Sloneczny starter') nastawilam sie na jakies zolcie,a tu sie zawiodlam.Domek srednio mi sie podoba ;/
Dziwnie pomieszalas style. Jakos fioletowe krzaki w ogrodzie nie pasuja mi do bambusowych scian ._., to samo z drewnianymi panelami sciennymi w salonie czy tam kuchni. Lazienka to juz dopiero,pojechalas po calosci xp Zupelnie tam nie pasuje,rozumiem,ze chcialas dodac jakis inny kolor,ale zeby od razu wsciekly niebieski?nieee Pozatym nie za bardzo mi sie widza obrazy w lazience .__. 3/10 Ostatnio edytowane przez wacia : 13.05.2006 - 13:13 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A mi się podoba
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 15.05.2006 - 16:55 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zewnątrz domek jest niczego sobie... Lubię takie zwyczajne, słodziutkie bryłeczki.
![]() Pozdrawiam. Tigra Ostatnio edytowane przez Tigra : 13.05.2006 - 14:38 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
szczerze to ten domek mi sie wogole nie podoba..taki maly..wszedzie malo miejsca..bryla jak bryla bez rewelacji ...z meblowaniem tez kiepsko ..i ten obraz w łazience kompletnie tam nie pasuje..psuje tylko wyglad ..ogolna ocena 2/10
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hm..z zewnatrz nie podoba mi sie tapeta, jakos nie pasuje do dachu. Bryła prosta, całkiem fajna.
W środku chyba nie umiałaś sie zbytnio zdecydowac w jakim stylu ma byc urządzony..Ściany są bardziej tropikalne, nowoczesne meble, plakaty jak z pokoju nastolatka i do tego delikatne, zwiewne firanki. Jakos mi to wszystko nie pasuje. A wystarczyło by zmienic ściany na inne i było by ładnie. Natomiast zachwyciła mnie łazienka, jest po prostu śliczna. Fajne dobrane kolory, oddzielona część z toaletą, no cud-miód xD |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
baardzo mi się podoba, tylko kuchnia jest za... długa? taa... powinna być troszkę mniejsza, ale to co ;) 9/10.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dziekuje za oceny ;]
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi sie - z zewnatrz jak obora ze słomy. A w środku białe kolumienki i srebrny kibel... pffff.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|