![]() |
Bryła- nie pasuje mi do wnętrza ;) Ogolnie jest dosyc ładna aczkolwiek zbyt prosta ;pp ;P.Jak dla mnie za mało roślin. A dach niezbyt pasuje do ;ścian' zewnętrznych.
Wnętrze- Tam już lepiej niż z przodu. - daje za łazienke ,która jest zbyt wąska oraz nie zauważałam dekoracji..Podobam i się tarasik - prosty i uroczy. + za salon oraz sypialnie '2'. pozdrawiam Kaffi. |
Fajny domeczek. Z zewnątrz prezentuje sie bardzo dobrze, a w srodku jeszcze lepiej. Ocenka 10/10
|
Domek jest prosty ale bardzo mi sie podoba i to chyba ta prostota tak mnie urzekla :) Podobaja mi sie meble i wogole wszystko daje hmmm.. 9/10 :D
|
Bryła rzeczywiście prosta i nie najpiękniejsza ale środek jest nawet ładny.Fajne meble i wnętrza.
|
Dziękuję wszystkim oceniającym. Mam wrażenie, że domek się podobał i bardzo mnie to cieszy. Bryła rzeczywiście jest prosta, ale lubię taki, a urozmaicone mi po prostu nie wychodzą. :*
|
Fajny dom. Wnętrze nieco lepsze od bryły. Ładnie dobrane, nowoczesne meble i do tego dużo mojego, ulubionego kolorku jakim jest zielony:) 10/10
|
do,ek z zewnatrz wyglada bardzo przytulnie.....
w wewnatrz dominuja dwa koory scian zielen i srebro..... co mi sie w ogole nie podoba.... meble masz tez w dwoch kolorach - jasne drewno i ciemne, a mozna by dodac cos kutego czy cokolwiek tyle ze innego.... nic nadzwyczajnego... 4+/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:43. |