Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.05.2006, 18:43   #1
n!ka
Guest

Grin Ulica Główna 110 [BRAK ZDJĘĆ]

To mój pierwszy domek na forum...a więc oceniajcie Dzieło sztuki to nie jest, ale sie starałam

Z przodu:

Z tyłu:

Tarasik:

Wejście:

Kuchnia:

Salon:

Łazienka główna:

Łazienka dla gości:

Sypialnia 1:

Sypialnia 2:

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.05.2006, 18:53   #2
Plotkara12
Guest

Domyślnie

O, jestem pierwsza! I to pierwszy raz...faajnie. Dobra, lepiej zajmę się ocenianiem domu. Bryła ogólnie jest prosta, nawet mi się podoba. Wewnątrz też jest fajnie, przytulnie tylko zdjęcia są troszkę zamazane. W łazience głównej nie podoba mi się to, że jak jest tam ta ściana z wanną i kiblem to wydaje się tak jakby pustawo. A jak na pierwszy dom na forum to jest ładny. Oceniam go na 8,5/10

stare 15.05.2006, 20:09   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Niezły, spodobał mi się.
Z zewnątrz fajnie wygląda, pasują te ukośnie postawione kwiaty i bramka. Tylko w ogrodzie moim zdaniem przydałyby się jakieś pokrycia terenu.
W środku najbardziej podoba mi się salon i sypialnia 2, bardzo ładnie urządzone. Widzę, że dominuje w całym domku kolor zielony.
Kuchnia jest w porządku, łazienka też , ale barwy wydają mi się trochę zimne.
Sypialnia 1- moze być,a le te mebelki i pościel jak dla mnie za jasne.
Przedpokój nawet fajny.
Ogólnie daję 8/10, fajny domek.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 15.05.2006, 20:41   #4
kes
Guest

Domyślnie

Ech...bryła jest fatalna. Przecież to zwykły prostokąt. Ale masz za to duży plus za pomysłowe urozmaicenie jej (weranda, schodki, płotki, żywopłot itp.). To wszystko sprawia, iż dom wygląda schludnie i zadbanie. Wnętrza ładne, fajne dodatki. Jedynie kuchenka nie pasuje mi do reszty. Ogólnie całkiem przyjemny domek.

stare 15.05.2006, 21:53   #5
Pawlq
Guest

Domyślnie

Ja tak jak Asia (ups znów to robie...no ale...bywa.) daję ci 8/10
Bryła jest "średniofajna" wejście mi sie podoba.
Korytarz...urzyję tego słowa - do bani tak samo jak łazienka, ale reszta na 6+ (szustkę z plusem)!

stare 16.05.2006, 07:42   #6
magda_909
Guest

Domyślnie

Faktycznie, bryła domku jest niezbyt wymyślna.
I za to odejmę punkt. W środku jest bardzo ładnie.
Lubię zieleń w pomieszczeniach.
9/10

stare 16.05.2006, 08:53   #7
Sylvanna
Guest

Domyślnie

Bryła rzeczywiście dość prosta, ale mnie to nie przeszkadza. Brakuje mi tylko czegoś w ogrodzie z tyłu. Nie potrafię określić czego. Może kwaiatków lub krzewów jakichś. Wnętrza podobają mi się. Moje kolory i styl taki trochę ikejowski. Jest ok. Mogłabyś jedynie dać jakieś obrazy na ścianę, bo trochę puste. Ogólnie nieźle.
Ocena: 8/10.

stare 16.05.2006, 10:35   #8
misiek:)
Guest

Domyślnie

A więc... Na zewnatrz mi się nie podoba. Bryła zbyt prosta i wogóle jakaś taka dziwna. W środku może być. Ocenka: 7/10.

stare 16.05.2006, 19:38   #9
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Mimo, że bryła prosta, pasuje tutaj. I to wejście też jest fajne Domek jest dosyć ciepły, ma sporo dodatków, ale przymykam na to oko. Jest dosyć przytulny. Szkoda, że nie pokazałaś go z widoku lotu ptaka, abym mogła(inni użytkownicy też) zobaczyć rozkład pomieszczeń. Pościel w 1 sypialni mocno przypadła mi do gustu. Ocenka końcowa: 9/10

stare 17.05.2006, 11:48   #10
Heavenly
Guest

Domyślnie

Domek niebrzydki , fajne zielonekolory scian , czasem troszke zapustoi zew tak srednio
Zatem razem 8/10

Pozdrawiam

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania