![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy domek na forum...a więc oceniajcie
![]() ![]() Z przodu: Z tyłu: Tarasik: Wejście: Kuchnia: Salon: Łazienka główna: Łazienka dla gości: Sypialnia 1: Sypialnia 2: Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:10 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
O, jestem pierwsza! I to pierwszy raz...faajnie. Dobra, lepiej zajmę się ocenianiem domu. Bryła ogólnie jest prosta, nawet mi się podoba. Wewnątrz też jest fajnie, przytulnie tylko zdjęcia są troszkę zamazane. W łazience głównej nie podoba mi się to, że jak jest tam ta ściana z wanną i kiblem to wydaje się tak jakby pustawo. A jak na pierwszy dom na forum to jest ładny. Oceniam go na 8,5/10
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niezły, spodobał mi się.
![]() Z zewnątrz fajnie wygląda, pasują te ukośnie postawione kwiaty i bramka. Tylko w ogrodzie moim zdaniem przydałyby się jakieś pokrycia terenu. ![]() W środku najbardziej podoba mi się salon i sypialnia 2, bardzo ładnie urządzone. Widzę, że dominuje w całym domku kolor zielony. ![]() Kuchnia jest w porządku, łazienka też , ale barwy wydają mi się trochę zimne. Sypialnia 1- moze być,a le te mebelki i pościel jak dla mnie za jasne. Przedpokój nawet fajny. ![]() Ogólnie daję 8/10, fajny domek. ![]() Pozdrawiam
#4 |
Guest
|
![]()
Ech...bryła jest fatalna. Przecież to zwykły prostokąt. Ale masz za to duży plus za pomysłowe urozmaicenie jej (weranda, schodki, płotki, żywopłot itp.). To wszystko sprawia, iż dom wygląda schludnie i zadbanie. Wnętrza ładne, fajne dodatki. Jedynie kuchenka nie pasuje mi do reszty. Ogólnie całkiem przyjemny domek.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja tak jak Asia (ups znów to robie...no ale...bywa.) daję ci 8/10
Bryła jest "średniofajna" wejście mi sie podoba. Korytarz...urzyję tego słowa - do bani tak samo jak łazienka, ale reszta na 6+ (szustkę z plusem)! |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Faktycznie, bryła domku jest niezbyt wymyślna.
I za to odejmę punkt. W środku jest bardzo ładnie. Lubię zieleń w pomieszczeniach. ![]() 9/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła rzeczywiście dość prosta, ale mnie to nie przeszkadza. Brakuje mi tylko czegoś w ogrodzie z tyłu. Nie potrafię określić czego. Może kwaiatków lub krzewów jakichś. Wnętrza podobają mi się. Moje kolory i styl taki trochę ikejowski. Jest ok. Mogłabyś jedynie dać jakieś obrazy na ścianę, bo trochę puste. Ogólnie nieźle.
Ocena: 8/10. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc... Na zewnatrz mi się nie podoba. Bryła zbyt prosta i wogóle jakaś taka dziwna. W środku może być. Ocenka: 7/10.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mimo, że bryła prosta, pasuje tutaj. I to wejście też jest fajne
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Domek niebrzydki , fajne zielonekolory scian , czasem troszke zapustoi zew tak srednio
Zatem razem 8/10 Pozdrawiam |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|