![]() |
I widze pustke....
Za pusto jak dla mnie, na ścianach nic nie ma ;( niekiedy nie podobają mi sie podłogi (np. w kąciku telewizyjnym), Jak dla mnie za dużo okien, kolorki ścian gdzieniegdzie sa takie wyblakłe ?! Btyła nawet może być, ogródek też jest pusty.... ech daję 5.5/10 Pozdrawiam |
Nie podoba mi się. Bryła jest przeciętna, ogródka praktycznie brak (za wyjątkiem tego basenu za domem). Umeblowanie jest tandetne, bo niemalże w każdym pokoju meble, ściany i podłogi nie są zgrane ze sobą i wygląda to kiczowato, a szczególnie ten kącik telefoniczny.
Najbardziej podoba mi się pokój Gandzi. Ocena? 3/10 |
Mi się ten dom kompletnie nie podoba. Za nieograniczoną ilość simoleonów można zbudować coś lepszego, serio.
|
@up
70k simleonów - działka. |
Fakt: pusto. Ten dom nie pasuje mi ani do "bogatych Pań" ani do tych, które są na zdjęciu (bo one na bogate raczej nie wyglądają). Musisz zwrócić uwagę przy budowaniu jak umieszczasz okna. Ramy, które powinny być na zewnątrz są wewnątrz (i to też nie wszystkie). Jest to dobrze widoczne w pokoju Gandzi.
Tyle o wnętrzach. Bryła bardzo mi się podoba. Z zewnątrz jest to faktycznie domek dla bogatych Pań. Zagospodarowałabym jedynie przód domu jakimiś roślinkami i dała oświetlenie zewnętrzne (w nocy jest dużo ciekawszy widok). Ocena: 6/10. |
Sz.P. Kaffi wkracza do oceniania ;)
Bryła-Ładna,ale cosik więcej by ise do niej przydało. Nie ma wielu krzaczkow przed domem co mnie bardzo razi. Tył domku...hm... nawet ładny ,ale nie moje klimaty ;) Srodek. Nie podoba mi się.Wdg. mnie meble jakos nie pasują... No i Kaffuś sie zawsze czpeia ,więc się nie przejmuj ;P |
Domek raczej przeciętny, ale ta drabina mnie rozwaliła :P Skąd ją masz? Służy zamiast schodów? :D Fajna jest, fajna. Ni epodoba mi się za bardzo podłoga w kuchni, ale pokój Gandzi jest fajniusi :) No to by było na tyle
|
Też sądzę, że simki są brzydkie xD
Co do samego domku to: + ładna i ciekawa bryła. + fajne pomieszczenia to salon i wejście. - brak ogródka. - żarówiasto zielony fotel w kąciku telefonicznym. - zbyt duża kuchnia i łazienka. - typowo kuchenne szafki w łazience xD - pokój Gandzi wygląda jak pomieszczenie w remoncie. Meble bez ładu i składu porozmieszczane po całym pokoju. I czy tam są w ogóle jakieś tapety ?? |
@up
Kochanie: ogródek JEST. kuchni ani łazienki mniejszej zrobic sie nie dało. (wanna try?) Przyjrzyj ty sie pokojowi gandzi, zanim coś palniesz. sciany są BIAŁE, nie gołe tylko BIAŁE. Przyjrzyj się też meblom. Jedyne co tam wygląda bardzo ble, to okna. |
Zamieszkac bym w nim nie zamieszkała. Gryza się te dwa fotele na jednym z pierwszych zdjęć. To po pierwsze. Po drugie nie podoba mi się kuchani, nieprzytulna i nie wykorzystana powierzchnia, nie pasuje podłoga. Meble w łazience takze gryzą się z podłogą. N arzucie widac nie zagospodarowaną przestrzeń. Za dużo jej tam. Pomyślałabym nad ogrodem. Wiem, ze nie będzie Ci się i tak chciało tego poprawiac, to nie gdybam. Pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:51. |