| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Małe wyjaśnienie: większość moich rodzinek zaczyna od tzw. zera. Jest to moj pierwszy 'bogatszy' domek. Chciałam stworzyć coś "z jajami", a jednocześnie ładnego.  Starałam się dobierać rzeczy wygodne  

. Gwoli ścislości: panie są małżeństwemm (Gandzia i ja). Nie umiem robić zdjęć. Mieszkańcy (wymarzony image ![]() ![]() Bryła w dzien: ![]() I w nocy: ![]() Wejście: ![]() Obok wejścia "kącik salonowy": ![]() Po drugiej stronie, zerżnięty od kogoś kącik telefoniczny: ![]() Kuchnia połączona z jadalnią: ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Gandzia to pracowita romantyczka, dlatego jej pokoj postanowilam urzadzić tak: ![]() ![]() A ja to zupełne przeciwieństwo, w dodatku niechlujne, więc moj pokoj prezentuje się "nieco" inaczej. ![]() ![]() Rzut parteru: ![]() Rzut góry: ;-) Dlaczego nie śpią razem, chociaż są małżeństwem? Simple - ani Gandzia, ani Danka nie wytrzymały by w sypialni w guście swojej partnerki  
		 | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Pierwszy! 

Daję 8/10 

Tworzysz ładne budowle w TS2? Napisz na PW!!  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Może i ładny, ale są tu "wieśniacke" meble, i to one psują jakość domku, gdyż to jest domek dla bogatych pań, daję 

4/10  | 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

Jeżeli to jest domek bogatych pań to nie chcę być bogata. 

Nie podoba mi się. Od oceny się wstrzymam.  | 
| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

@up 

Przyczepcie sie nazwy =D Mozecie zmienic na domek wiejskich pań. Chodzi, o to, że to najbogatsze simki, jakie stworzyłam, a nie, że mają mega wyku.. sprzet, na którym osobiscie w zyciu bym nie usiadła.  
		 | 
| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

To zmień nazwę na domek dla pań, albo domek dla ładnych pań (w co wątię bo ładne to nie są), lub domek dla miłych pań.

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Akaj, ładne nie są, bo ja nie jestem ładna, a ta ruda była na moje podobienstwo tylko dready rude se zrobilam (chce takie *.*), A nad Gandzią się starałam ;pp I w ogole to cie podziwiam, bo po obrazku 150x200 potrafisz ocenic urode simki Wow, wymiatasz, laska ;p  Jesli chodzi o ciuchy - do charakteru raczej dopasowane, a kurduplaste, bo kurduplaste jesteśmy ;p

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

A więc... Na zewnątrz spoko (co to jest to czerwono białe w kratkę obok basenu  

?), w środku trochę gorzej... Najbardziej spodobał mi się pokój Gandzi. A więc daję 7/10.
		 | 
| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

kocyk na piknik i grilla ;p

| 
| 

| 
		#10 | 
| 

Guest 

| 

Rzeczywiście dom jest "z jajem" i mnie miejscami rozśmieszył.  

Np. ta drabina, czy jaskrawy kącik telefoniczny. Bryła domu nawet spoko. Kącik salonowy nie przypadł mi do gustu, chyba przez te staroświeckie kanapy. Ta podłoga w kuchni kojarzy mi się z kościołem(w mojej parafii jest taka  ). Gandzia ma fajne łóżko i chyba ma ładniejszy pokój pod względem kolorystyki, ale do mnie bardzie pasowałby Twój. I ja bym osobiście pozawieszała firanki w całym domu.Ogólnie w domu jest dużo wolnej przestrzeni, np. ta łazienka, czy kuchnia. Z tego rzutu góry nic nie widzę  .Skoro mówisz, że to miał być dom "z jajem", to Ci wyszedł i daję Ci za niego 7/10.  
		 | 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|