![]() |
ogolnie bryla domku i wnetrza sa bardzo ladne :D jedynie jakos ta pierwsza lazienka mnie nie przekonuje... pierwsze zdjecie wyglada jakby to byl jakis salon z sedesem i umywalka :P i kuchnia tez jakos mnie nie zachwyca ale reszta jak najbardziej :D calosc w moich ukochanych kolorach wiec daje 9/10 :D
|
Cytat:
|
Nie no naptrawdę z "nutą" :P super zrobiony dom, bryła z zewnątrz prosta, a wśrodkuświetne umeblowanie, daje 9/10
|
Teraz sobie myślę ,,szkoda, że simsy mam odinstalowane...'' Bo od razu ściągnęłabym tą cudowną chatę ;] Ogólnie wszystko mi się podoba. Najbardziej przypadła mi do gustu kuchnia + jadalnia. Nie będę Ci narzucać, że coś do siebie nie pasuje bo każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego ;]
Ocenka: 9,7/10 |
śliczna bryła
pomieszczenia mają bardzo ładnie dopasowane kolory gdzieniegdzie jes trochę pustawo, ale za to jaka swobodne poruszanie się ;) piętro jest raczej nowoczesne a nie romantyczne. eleganckie - jak najbardziej :) słowem - podoba mi się :) :kissing: Martencja |
cudenko!!tylko jedna rzecz mi sie nie podoba te biale drzwi...troche nie pasuja, ale po za tym to wszystko jest super!! :D
|
Mi się bardzo podoba, moja ocena 11/10 ;p
|
kurcze a ja go sciagnelam i pisze mi ze brak mi dodatku. mam wgrane nightlife i university. potrzebny jest jeszcze jakis? to dokupie bo domek boski 10/10:)
|
Cytat:
Tak potrzebny jeszcze "The Sims 2 Własny Biznes" |
Ocena
1000000000000000000000/10 :) Ładny
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:08. |