![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
[B][FONT=Trebuchet MS]Przedstawiam Wam mów dom „Z nutą nowoczesności” który zamieszkuje Kasandra Gomez.
Parter jest w jasnych wiosennych barwach w których przeważa jasna zieleń, zaś na piętrze panuje romantyczny i elegancki klimat dzięki ciemnym kolorom.
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:26 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Extra dom, bardzo mi się podoba!! Chociaż sypialnia mogłaby nie być taka ciemna...może gdyby było inne łóżko...ale ogólnie dom bardzo mi się podoba
![]() ![]() Ogólna ocena 9.999999999/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła jest jakl teraz w modzie nietypowa
![]() Co do wnetrza to dech zapiera w piersiach ![]() ![]() Obidywie łazienki mi się podobają lecz jeśli miał bym coś zasugerować to w łazience nie pasuja raczej firany!! Sypialnia ma swój klimat ta czerń....bomba pierwszy raz spodabała mi się ciemna sypialnia. Ocena 10/10! p.s jeśli mogła byś podać linki do mebli z łazienek =) z góry dziekuje :* |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Możecie mówić co chcecie ale ten dom jest porostu boski.Wszystko mi sie podoba cała ocena domu 10/10.Pięknie.\
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek! Po prostu nie mam zastrzeżeń! 10/10
|
![]() |
#7 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
@mod: sygna niezgodna z regualminem. Ostatnio edytowane przez Raisa : 24.06.2006 - 07:55 |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przepiękny dommek! Daje 10/10. Poprostu cudooooooooo!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
bardzo ladny dom, wykonczenie.... zazdroszcze ci wystroju lazienek, bo ja nie moglam w siecie znalezc tak ladnych mebelkow do tego pomieszczenia
![]() 9/10 ![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
Przeważnie wszystkie meble są z www.11dots.com Ciemna łazienka na piętrze: Meble pochodzą ze strony www.reflexsims.de
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|