TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   "Z nutą nowoczesności" czyli dom Kasandry Gomez [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=32086)

Raisa 23.06.2006 14:22

"Z nutą nowoczesności" czyli dom Kasandry Gomez [BRAK ZDJĘĆ]

[B][FONT=Trebuchet MS]Przedstawiam Wam mów dom „Z nutą nowoczesności” który zamieszkuje Kasandra Gomez.

Parter jest w jasnych wiosennych barwach w których przeważa jasna zieleń, zaś na piętrze panuje romantyczny i elegancki klimat dzięki ciemnym kolorom.

agacha_221 23.06.2006 14:46

Super!!!

Extra dom, bardzo mi się podoba!! Chociaż sypialnia mogłaby nie być taka ciemna...może gdyby było inne łóżko...ale ogólnie dom bardzo mi się podoba:) Mogłabyś zamieścić ten dom do ściągnięcia? Albo przesłać mi go na e-maila? Tylko napisz, to podam ci poprawny adres :D
Ogólna ocena 9.999999999/10

Makabrus 23.06.2006 14:50

Bryła jest jakl teraz w modzie nietypowa:)
Co do wnetrza to dech zapiera w piersiach :) Super dobrane meble, które wypełniają wnętrza domu, pozatym przestronność, czystość, ład :D
Obidywie łazienki mi się podobają lecz jeśli miał bym coś zasugerować to w łazience nie pasuja raczej firany!! Sypialnia ma swój klimat ta czerń....bomba pierwszy raz spodabała mi się ciemna sypialnia.
Ocena 10/10!
p.s
jeśli mogła byś podać linki do mebli z łazienek =) z góry dziekuje :*

asia23170 23.06.2006 18:56

Możecie mówić co chcecie ale ten dom jest porostu boski.Wszystko mi sie podoba cała ocena domu 10/10.Pięknie.\

Angeo 23.06.2006 21:29

Śliczny domek ;) - dobrze zagospodarowany! Wszystko idealnie się uzupełina :D Mebelki śliczne ;* bryła jest naprawdę nowoczesna ;] S U P E R.

kataryna1 24.06.2006 07:12

Śliczny domek! Po prostu nie mam zastrzeżeń! 10/10

Raisa 24.06.2006 07:34

Cytat:

Napisał agacha_221
Extra dom, bardzo mi się podoba!! Chociaż sypialnia mogłaby nie być taka ciemna...może gdyby było inne łóżko...ale ogólnie dom bardzo mi się podoba:) Mogłabyś zamieścić ten dom do ściągnięcia? Albo przesłać mi go na e-maila? Tylko napisz, to podam ci poprawny adres :D
Ogólna ocena 9.999999999/10

Mogłabym:), tu jest LINK. Dziękuje za tak pozytywne oceny:).
Cytat:

Napisał Makabrus
Bryła jest jakl teraz w modzie nietypowa
Co do wnetrza to dech zapiera w piersiach Super dobrane meble, które wypełniają wnętrza domu, pozatym przestronność, czystość, ład
Obidywie łazienki mi się podobają lecz jeśli miał bym coś zasugerować to w łazience nie pasuja raczej firany!! Sypialnia ma swój klimat ta czerń....bomba pierwszy raz spodabała mi się ciemna sypialnia.
Ocena 10/10!
p.s
jeśli mogła byś podać linki do mebli z łazienek =) z góry dziekuje

Makabrus, musiałam w łazienkach dać firanki gdyż są tam duże okna a simy też muszą mieć trochę prywatności. Jeżeli nie ma możliwości pobrania przez Ciebie tego domu, to pofatyguje się i jak będę miała trochę czasu napiszę skąd mam meble z łazienek.

flegamina 24.06.2006 11:49

Przepiękny dommek! Daje 10/10. Poprostu cudooooooooo!

Koniczynka 24.06.2006 14:10

bardzo ladny dom, wykonczenie.... zazdroszcze ci wystroju lazienek, bo ja nie moglam w siecie znalezc tak ladnych mebelkow do tego pomieszczenia :(
9/10 :)

Raisa 27.06.2006 11:12

Cytat:

Napisał Makabrus
jeśli mogła byś podać linki do mebli z łazienek =) z góry dziekuje :*

Jasna łazienka na parterze:
Przeważnie wszystkie meble są z www.11dots.com
Ciemna łazienka na piętrze:
Meble pochodzą ze strony www.reflexsims.de

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:48.