![]() |
"Z nutą nowoczesności" czyli dom Kasandry Gomez [BRAK ZDJĘĆ]
[B][FONT=Trebuchet MS]Przedstawiam Wam mów dom „Z nutą nowoczesności” który zamieszkuje Kasandra Gomez.
Parter jest w jasnych wiosennych barwach w których przeważa jasna zieleń, zaś na piętrze panuje romantyczny i elegancki klimat dzięki ciemnym kolorom. |
Super!!!
Extra dom, bardzo mi się podoba!! Chociaż sypialnia mogłaby nie być taka ciemna...może gdyby było inne łóżko...ale ogólnie dom bardzo mi się podoba:) Mogłabyś zamieścić ten dom do ściągnięcia? Albo przesłać mi go na e-maila? Tylko napisz, to podam ci poprawny adres :D
Ogólna ocena 9.999999999/10 |
Bryła jest jakl teraz w modzie nietypowa:)
Co do wnetrza to dech zapiera w piersiach :) Super dobrane meble, które wypełniają wnętrza domu, pozatym przestronność, czystość, ład :D Obidywie łazienki mi się podobają lecz jeśli miał bym coś zasugerować to w łazience nie pasuja raczej firany!! Sypialnia ma swój klimat ta czerń....bomba pierwszy raz spodabała mi się ciemna sypialnia. Ocena 10/10! p.s jeśli mogła byś podać linki do mebli z łazienek =) z góry dziekuje :* |
Możecie mówić co chcecie ale ten dom jest porostu boski.Wszystko mi sie podoba cała ocena domu 10/10.Pięknie.\
|
Śliczny domek ;) - dobrze zagospodarowany! Wszystko idealnie się uzupełina :D Mebelki śliczne ;* bryła jest naprawdę nowoczesna ;] S U P E R.
|
Śliczny domek! Po prostu nie mam zastrzeżeń! 10/10
|
Cytat:
Cytat:
|
Przepiękny dommek! Daje 10/10. Poprostu cudooooooooo!
|
bardzo ladny dom, wykonczenie.... zazdroszcze ci wystroju lazienek, bo ja nie moglam w siecie znalezc tak ladnych mebelkow do tego pomieszczenia :(
9/10 :) |
Cytat:
Przeważnie wszystkie meble są z www.11dots.com Ciemna łazienka na piętrze: Meble pochodzą ze strony www.reflexsims.de |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:48. |