![]() |
Zapowiadało sie na coś fajnego i taka kicha... a po za tym.. moja simka mieszka w tym domku :P. Chciałam jeszcze zauważyć że czyta się to... i czyta... i wciąż jest nudne... a po za tym.. ściany :///
|
.................................................. ..............bez komentarza! Mam nadzieje ze nastepny odcinek chociaz bedzie dalo sie rozczytac! :con:
Ja chcę TheSims 2 Zwierzaczki...... Łeeeeee....... |
jestem nowa więc niechce krytykować ale dam tylko kilka rad
nie urzywaj ciągle zdrobnień typu np.śniadanko tekst pa rodzice jest trochę dziwny za mało akcji (pół odcinka to jedzenie śniadania) bardziej opisuj uczucia bohaterów narazie to tyle mam nadzieje że skorzystasz z rad :) |
Hmm... nieco Ci nie wyszło, jeśli chodzi o początek, ale myślę, że potem się akcja rozkręci, i skorzystasz z rad reszty :) :) Pozdrawiam :)
|
brak mi slow ...
Lissaa tego sie nie da opisac poinformowalam juz wiekszosc moich znajomych o tym pieseczku i wiem ze nie na temat i wogole ze zasmiecam forum ale prosze wszystkich zajrzyjcie na ta strone i potraktujcie to jak najpowazniej......(a i nie czepiajcie sie ze to pisze juz nie bede sorry) :1smutny: ;( :1smutny: ;( :1smutny: :( ;( :1smutny:
Ja chcę TheSims 2 Zwierzaczki...... Łeeeeee....... |
buhahaha
Ja chciałabym tylko powiedzieć.. żebyś sie stuknął (lub stuknęla) w czoło. Buhahahaha! Z tego zaje******* wstępu wynika że ten chłopak urodził się jak matka miała 9 a ojciec 11 lat! Hahahahahaha
|
Minusy:
- w treści fs napisałaś "pan SłoMka" a na koncu zadałas pytania i napisałaś "pan SłoNka" - "Cechy: Silny, brodaty i biedny" Brodaty ani biedny to nie są cechy charakteru. Nie lepiej napisać "Stan majątkowy" "Wygląd" - niskie ściany i kryształki - brak sensu Tych minusów znajdzie się znacznie więcej... Plusy: + (dość) ładne zdjęcia Ogólnie 1/10 - jest fatalnie, myślę, że niewiele zrobisz z tego fs.... :| |
Cytat:
|
Dialogi naprawdę na czasie, nie jest najlepiej, ale może w następnym odcinku będzie lepiej. Proszę, przemyśl jeszcze raz przebiek akcji bo wyjdzie Ci z tego "Moda na sukces" ...
|
Dlaczego się śmiejecie z wieku simów, którzy zostali rodzicami w wieku dziecięcym? Może to fotostory miałobyć fantastyczne? Początek jest nudny, ale fotostory da się jezcze uratować :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:04. |