![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jest to moje pierwsze FS więc bądżcie wyrozumiali. To moja druga próba, pierwsza nieudana. Postaram się, aby było super. Zaczynamy! Akcja dzieje się w 2006 r. w Sim City i w Miłowie.
Przedstawienie głównych postaci cz.1 ![]() rodzina Polik Jan Polik - wspaniały mąż i ojciec. Stan cywilny: żonaty Zawód: nauka Wiek: 28 lat Znak zodiaku: Lew Cechy: Silny, brodaty i biedny. Aspiracja: Wiedza Renata Polik- wspaniała żona i matka. Stan cywilny: mężatka Zawód: przęstępca Wiek: 26 lat Znak zodiaku: Ryby Cechy: Miła, biedna Aspiracja: Popularność Marcin Polik - cudowny chłopak. Stan cywilny: kawaler Zawód: brak Wiek: 17 lat Znak zoidiaku: Lew Cechy: Miły, spokojny, nieśmiały, czeka na prawdziwe uczucie. Aspiracja: Rodzina Odcinek I - 07.08.06 Miłowo Dom Polików ![]() - Mamo pysznete śniadanko! - Dziękuję syneczku. A co dzisiaj robisz? - Jak co poniedziałek idę do szkoły, a później do pani Słomki na naukę angielskiego. - A to dobrze. A ty co kochanie dzisiaj robisz? - Ja mam wolnę i idę na siłownię. I tak rozmawiając zjedli pyszne śniadanko. Renata wyszła z kuchni i poszła na spacer. ![]() - Tato, a słyszałeś, że wczoraj był wyciek roby ze zbiornika w SimCity. - Jak się o tym dowiedziałeś. - Z faktów porannych. - Dlaczego ty zawsze musisz... - Co zawszę muszę A czy przypadkiem dziadek nie pracował w fabryce? - Taak. - Czyli... - Niestety tak. Jest ponad 100 ofiar, a wtym nasz dziadek Antoni. Pogrzeb za tydzień. - Ale.. ![]() - A o czym tu się rozmawia? - O po... - O pogodzie.- wtrącił Jan. - Aha. A pogoda naprawdę ładna. A przed domem piękne kwiaty. ![]() - Dobra ja będę już iść do szkoły. Pa rodzice. - Zaczekaj mama zrobiła kanapki. Proszę. - Dzięki tato. Jeszcze raz do zobaczenia. - A ty gdzie idziesz mój mężusiu? - Ja po gazetę. - A to dobrze. Po 4 godzinach ![]() - Cześć Tato! Jak tam na siłowni? - Wyćwiczyłem się. Bęę miał muskuły. - Dostałem 6 ze sprawdzianu z Matematyki. - Gratuluję. Chodź obiad gotowy. ![]() - Mamo ty najlepiej gotujesz. - Dziękuję. Byłam w sklepie i kupiłam kilka rzeczy. - Super moja żono. - Tato podwieziesz mnie do pani Słomki? - Nie wiem czy mogę. Nasz samochód jest taki brzydki. - Nie jset brzydki. Podwiezierz mnie ? - No dobra, chodź. ![]() - No dobra jedziemy. - Już wciskam pedał gazu. ---------------------------------------------------------------------- Koniec Odcinka I 1.Co się wydarzy u pani Słonki? 2.Co w tym czasie robi Renata? 3.Jacy są nowi bohaterowie. To i jeszcze więcej w 2 odcinku. Udzielajcie komentarzy. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|