![]() |
Jezu, jakia to TRAGEDIA!!!! Albo upychasz 10 razy za duzo mebli i dodatków na malutkim terenie (alebo ten ogródek, bleeeee..... Byłby cudny gdybyś nie napchała tam chyba wszystkich rodzai najbrzydszych krzaków) albo robisz pstrokaty, niepasujący do reszty domu ogromny pokój w którym są 4 meble na krzyż... "Dom" jest potworne, obleśnie kiczowaty, jak spojrzałam na ten rózowy pokój byłam zachwycona że noszę okulary- ich szkła sprawiły, że nie oślepłam, patrząc na ten różowiutki, zygzakowaty, pusty, jaskrawy, kiczowaty pokój, a szkła na szczęście ochroniły moje oczy przed zniszczeniem... 00000000/10,
musisz jeszcze duuużo popracować zeby twoje domy PRZYPOMINAŁY niektóre z tego forum, mam nadzieję że kolejny, drugi dom będzie chociaż trochę lepszy i bez narażania życia będę mogła zdjąć okulary. Pozdrawiam i życzę miłego końca wakacji, myszka 95 :shifty: |
Łał!
Ten dom jest super mnie się podoba daję 10\10 tylko mam 2 sprawy które mnie ciekawią
-Co zrobisz kiedy urodzi im się dziecko,rozbudujesz dom czy przeprowadzisz ich? -I z kąd masz te cudne meble(wiem że z internetu ale z jakiej strony?) Pozdrawiam papa :) |
WOW!Bardzo fajne :D :D :D domeczki
|
Z zewnątrz ok, chociaż szkoa, że tak mało roślin, wewnątrz bardzo mi się podoba sypialnia, łazienka i kuchnia, ale salon jest nienajciekawszy. 7/10 za całość.
|
Hej!Mam pytanko czy dalo by się ściągnąć twój *****isty domek.Prosze odpisz
|
Cytat:
|
Bardzo ładny domek :) Ja chciałbym wiedzieć skąd można pobrać takie dodatki do domów pobrać i wogóle?
|
ogrudek 8/10
dom wogule 10/10 wewnątrz 9/10 razem 27/30 Dlaczego??? ogrudek fajny ale nie w mojim stylu. dom wogule 10 bo fajny daszek(normalnie by było 9 jak by niebyło daszka) wewnatrz troche za zielona sypialnia. Natix :D :D :D :D |
Domek śliczny :D Ale szczerze bardzije podoba mi się w środku niż z zewnątrz ;]] Ale jest bardzo ładny ;)
|
super domek mozesz napisac mi z jakich stron sciagalas dodatki tylko plis na PM :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:47. |