![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Postanowiłam wam pokazać mój ulubiony domek mojego autorstwa. Jest to mój pierwszy dom na forum. Zamieszkuje je młode małżeństwo, Julita i Darek Grzechotka
![]() Zapraszam do oglądania i komentowania! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 15:41 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
wOW, JESTEM PIERWSZA
![]() No więc tak: -z zewnątrz może byc 9/10 -kuchnia mi się podoba ładne ciepłe kolorki, lubię takie jadalnia taka trochę pusta 9/10 - sypialnia za bardzo zielona, aż razi w oczy, ładne zasłonki ![]() - łazeinka nic do zarzucenia tylko te płytki(te fioletowo-jakieśtam) nie bardzo mi pasują szkoda że takie same zasłonki jak w sypialni 8/10 -salon ok lubię jak jest wszystko pod kolor, ale coś mi w nim nie pasuje9tylko nie wiem co) 8/10 - ogroódek OK tylko te krzesła ze stołem nie bardzo mim pasują tylko nie wiem jak Ci te krzewy na kamieniu urosły.. ![]() To by było tyle 50/60
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dom jest generalnie STRASZNIE oczo***ny... i dobrze! podoba mi sie ten kawałek okrągłego dachu (ale ja bym zrobil tą część domu po prostu troche wyzej zeby wygladalo jak wieża... ale i tak jest ładnie). Gratuluje!
9/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Taaa ja nie lubie domów z internetu(chodzi mi o to że wszystko ściągane z netu zawsze ładnie wygląda więc ja daje-10999999999999999999999999999999999999999999999999 9/100000000000000000000000000000000 :1smutny:
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moja ocena: 7/10.
Dlaczego..... Zbut ubogi ogródek. Domek nie ma odpowiedniej opprawy w postaci rośliności i innych elementów krajobrazu. Bardzo przypadła mi do gustu łazienka i sypialnia(ze względu na kolor ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() udany debiut ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
no tak...
z zewnątrz-Za CIEMNY!!!!!!!! 4/10 Wewnątrz-spoko.7/10 ogród 6/10
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
domek jest bardzo ładny...
daje 10/10 kolorki są ładnie dobrane i wogóle wszytsko jest ok ![]() PS. Możesz napisać z jakich stronek ściągasz dodatki? Tylko na prywatny jak mozesz ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Salon jest świetny !!
Ta podłoga i ściany !! Ekstra ! Jednak naaaaaaaaaaaajbardziej podoba mi się sypialnia !! Uwielbiam zieloniutki ![]() Jest śliczna! |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Naprawdę super domek ! Zielony razi w oczy, ale ja lubię taki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jedyne co mi się nie podoba to ten stożkowaty dach na przedzie (IMO wygląda tak, jakby zaraz miał zlecieć ludziom na łeb) i trochę za pusty ogród. Poza tym już się nie czepiam
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|