![]() |
Pierwszy dom autorstwa Skate_misi [BRAK ZDJĘĆ]
Postanowiłam wam pokazać mój ulubiony domek mojego autorstwa. Jest to mój pierwszy dom na forum. Zamieszkuje je młode małżeństwo, Julita i Darek Grzechotka :)
Zapraszam do oglądania i komentowania! |
wOW, JESTEM PIERWSZA:)
No więc tak: -z zewnątrz może byc 9/10 -kuchnia mi się podoba ładne ciepłe kolorki, lubię takie jadalnia taka trochę pusta 9/10 - sypialnia za bardzo zielona, aż razi w oczy, ładne zasłonki:) 8/10 - łazeinka nic do zarzucenia tylko te płytki(te fioletowo-jakieśtam) nie bardzo mi pasują szkoda że takie same zasłonki jak w sypialni 8/10 -salon ok lubię jak jest wszystko pod kolor, ale coś mi w nim nie pasuje9tylko nie wiem co) 8/10 - ogroódek OK tylko te krzesła ze stołem nie bardzo mim pasują tylko nie wiem jak Ci te krzewy na kamieniu urosły..;) 8/10 To by było tyle 50/60 |
Dom jest generalnie STRASZNIE oczo***ny... i dobrze! podoba mi sie ten kawałek okrągłego dachu (ale ja bym zrobil tą część domu po prostu troche wyzej zeby wygladalo jak wieża... ale i tak jest ładnie). Gratuluje!
9/10 |
Taaa ja nie lubie domów z internetu(chodzi mi o to że wszystko ściągane z netu zawsze ładnie wygląda więc ja daje-10999999999999999999999999999999999999999999999999 9/100000000000000000000000000000000 :1smutny:
|
Moja ocena: 7/10.
Dlaczego..... Zbut ubogi ogródek. Domek nie ma odpowiedniej opprawy w postaci rośliności i innych elementów krajobrazu. Bardzo przypadła mi do gustu łazienka i sypialnia(ze względu na kolor ;)...choć pewnei wszystkim będzie przeszkadzac jego zbyt duża ilość). Kuchnia ładna, naturalna, sterylna chciałoby się rzec ;).Zastrzeżenia mnam równiez do dużego pokoju. Choć faktura ścian jest bardzio ciekawa i wzorzysta a w pokoju panuje lekko chaotyczny minimalizm. Szczególnie zakłóca to wzorzystość wykłądziny, która moimz daniem powinna być jednolita lub mieć dleikatniejszy wzorek.Za bardzo gryzie dię z "deluikatną chaotycznością".I zapomniałabym. Bardzo ladny komplet wypoczynkowy za domem. Pozdrawiam:) udany debiut;) |
no tak...
z zewnątrz-Za CIEMNY!!!!!!!! 4/10 Wewnątrz-spoko.7/10 ogród 6/10 |
domek jest bardzo ładny...
daje 10/10 kolorki są ładnie dobrane i wogóle wszytsko jest ok :) Nie ma niczego "na kupie" i to mi się podoba. PS. Możesz napisać z jakich stronek ściągasz dodatki? Tylko na prywatny jak mozesz :) |
Salon jest świetny !!
Ta podłoga i ściany !! Ekstra ! Jednak naaaaaaaaaaaajbardziej podoba mi się sypialnia !! Uwielbiam zieloniutki :) Jest śliczna! |
Naprawdę super domek ! Zielony razi w oczy, ale ja lubię taki :) A w przedpokoju też jest super :D Bardzo ładny domek, 10/10 :)
|
Jedyne co mi się nie podoba to ten stożkowaty dach na przedzie (IMO wygląda tak, jakby zaraz miał zlecieć ludziom na łeb) i trochę za pusty ogród. Poza tym już się nie czepiam :) Bardzo podoba mi się kuchnia i sypialnia. Łazienka też jest bardzo ładna :) 8/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:49. |