![]() |
Ogród wogóle mi się nie podoba. Wnętrze jak sądze chciałeś urządzić w nowoczesnym stylu, lecz niestety moim zdaniem pomieszałeś za wiele różnych stylów. Bryła banalna ale bardzo ładna. Daje 4,5/10
|
Ocena Domku
Ładna bryła... ogródek też kuchnia bardzo mi się podoba i sypialnia też ;P ale łazienka jest nie ten-teges :O 9.4/10
|
Bedzie ktos tak dobry i skomentuje jeszcze moj domek ? :)
|
No taki ot sobie prosty domek jakich pełno na przedmieściach. Szkoda, że ogród jest z przodu...na ale skoro jest to mogłeś posadzić wysoki żywopłot, żeby dodać mu odrobinę intymności. Ten zestaw kuchenny już mi się przejadł w co drugim nie no w co trzecim domu są te same szafki. No i lustrzane podłogi. Szkoda, że miejscami jest tak biało...dom traci na przytulności. Aha może pokusisz się i zbudujesz z tyłu domu mały ogród zimowy? Urozmaiciłby monotonną bryłę. Ogólnie odniosłem pozytywne wrażenie.
Ocena:6/10 Pozdrawiam: Ulmille (jak wprowadzisz jakieś zmiany to uaktualnię ocenę) |
sliczny domek na przedmiesciach. jednak trawa i sciany w kuchni sa ohydne. reszta calkiem fajna, bardzo przytulnie i spokojnie.
|
Fajny tylko "zawalony" dodatkami ale ok.
|
Nyoo musze sie przyczepic do kilku rzeczy ^^ (oczywiscie!)
Zaczne od zewnatrz.. Bryla jest nie zbyt ciekawa, co psuje dach. jest nudny, brzytki, i ogrooomny.. Nie lubie duzych dachow, a ty? Nie wyglada ta chatka na taka mala :o W kuchni sciany takie jakies.. ehh.. dziwnie to wyglada, te filizanki o_0 Salon jest za to sliczny :P Sypialnia tez bardzo ladna, taka prosta a jednak przytulna... W lazience nie potrzebna ta odblaskowa podloga. W srodku miejsca malo a jednak calosc wyglada ogromnie o_0 ladniej by bylo jakby garaz byl oddzielnie :P Dom wygladal by mniejszy i dach nie bylby taki ogromny. Jak ktos wczesniej powiedzial, za duzo bialych scian.. za duzo bialosci.. przez to jest nie-az-tak-przytulnie. A ogrod z przodu tak troche nie zbyt.. ehh.. wyglada jakby jacys hipisi urzadzili sobie piknik.. Ta taka zielona trawa tez denerwuje oczy. Wewnatrz - 7/10 Zewnatrz - 5/10 Pozdrawiam, ~Kamila xP |
Przytandetnawa bryła :con: ( takie zwykły klocek, nawet nad nim długo nie myślałeś, a wszyscy piszą, że piękny ). Ogródek wydaje się "plastikowy". Wnętrz bardziej mi się podobało, tylko trochę przy blado. :con:
ocenka : 8/10 |
Odp: Mała Chatka
Domek rzeczywiście mały ale ma coś w sobie. Mi się bardzo podoba 10/10 :*
|
Odp: Mała Chatka
Ten najładniejszy!!
Bardzo fajny domek...Daje 10/10 Znowu... Robisz piękne domy!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:45. |