Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.03.2007, 15:41   #1
Kuba xD
Guest

Domyślnie Mała Chatka

Przedstawiam Wam drugi domek
Chatka jest mojego autorstwa i pomysłu. Jest to małe mieszkanko, ale za to (bynajmniej jak dla mnie) sprawia wrażenie przytulnego xD Salon jest połączony z kuchnią, tworząc salono-jadalnio-kuchnie

Zapraszam do komentowania i ocen:

Bryła:

Wejście i ogródek:

Kuchnia:

Jadalnia:

Salon:

Łazienka:

Sypialnia:

Widokz góry:

I to koniec. Mam nadzieję, że tym razem się spodoba

Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:11

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.03.2007, 19:07   #2
gabi199313
Guest

Domyślnie

Domek z zewnatrz jest uroczy;-) W kuchni jest za duzo bieli, nie ma przytulnosci. Jadalnia jest spoko. Salon tez, tylko ze meble maja inne kolory, nie pasuja do siebie. W lazience jest ciasno, wszystko tak upchane na siłę. Sypialnia super! Moja ocena: 8,5/10 Oby tak dalej!! pozdro

stare 23.03.2007, 19:40   #3
Alatáriël
Guest

Domyślnie

Domek z zewnątrz taki troche... klockowaty xD Bryła jakaś taka zwykła... Ale w środku... ślicznie : D Pozdróffki, moja ocenka - 9,5/10

stare 23.03.2007, 20:18   #4
Aleks
Guest

Domyślnie

Zgadzam się, że bryła jest dość monotonna, ale za to w środku jest miło i przytulnie. Nie panuje ścisk, jak zazwyczaj w domach z połączonymi pomieszczeniami.
Moja ocena: 10/10- świetna robota.
Pozdrawiam

stare 23.03.2007, 21:10   #5
Jutka6
Guest

Domyślnie

Bryła prosta. Nie podoba mi się ogródek z przodu. Kto by chciał robić grilla jak wszyscy go oglądają. Trawa daje po oczach. Te lustra na podłodze są tak modne, że aż się robią nudne. W środku ładnie, ale nie podoba mi się różnorodność kolorów mebli. 7/10

stare 24.03.2007, 00:14   #6
Fizzly
Guest

Domyślnie

Hmm... Bryła taka zwykła, nijaka. Ogród też, bo taki "Biwak" przed wejściem to nie moje klimaty. Tekstury i obiekty w większości (z internetu) kompletnie psujące urokliwą grafikę TS2 - kanciate i niedopracowane niestety - w większości te rośliny przed domem, umywalka i inne. Identycznie jeśli chodzi o "trawę" przed domem. :con: Gryzie się z terenem, świeci, jest nienaturalnie zielona i brzydka - wygląda jak dywan. Wnętrze strasznie ciasne, no i myślę że nie bardzo taki nowoczesny styl do takiej "chatki" jak to nazwałeś. Pozatym nie podoba mi się rozwiązanie z TV - po wejściu do domu widać kable z tyłu telewizora - hyh. Tapeta w kuchni troszkę szkaradna. No może sie czepiam, ale niestety mi się nie bardzo podoba i przytulności raczej się nie doszukałem. Ale nie zniechęcaj się moimi ocenami.

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 24.03.2007 - 00:16

stare 24.03.2007, 01:34   #7
dominika
Guest

Domyślnie

Ten domek jest chyba najładnieszym jakie widzałam podoba mi się bo jest mały,ma ciekawą bryłe i ładne w środku mebelki.Ogródek z przodu nie jest co prawda mistrzowski ale mi się podoba oby tak dalej.

stare 24.03.2007, 09:25   #8
The FerG

Reputacja: 10
Domyślnie

Fajny domek ja dam 9/10
The FerG jest offline  
stare 24.03.2007, 12:29   #9
Lady Makabert
Guest

Domyślnie

Bryła jest prosta, zwykła, ale to nie znaczy, że mi się nie podoba. Wnętrze jestm moim zdaniem świetne! Bardzo mi się podoba. Może dałbyś do ściągnięcia

Pozdrawiam :*

stare 25.03.2007, 20:11   #10
Kuba xD
Guest

Domyślnie

/Dzieki za komentarze, zwłaszcza te pozytywne. Czekam na kolejne

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania