![]() |
niewiem za co gorzka_zemsta dostała czerwony kwadracik...to jej sprawa...ale co do twojego czerwonego kwadracika przy nicku to chyba wszyscy wiedzą za co... wracając do tematu...czy mówiam już że domek jest przecudowny?! xD |
Bryła w kit... sypialnie bez wyrazu (jak dla mnie bez wyrazu) a poza tym nie ma ogrodu :O 7.6/10 B)
|
jak mowilam,domek brzydki.
a co mnie sie czepiasz za czerwony kwadracik?mam go calkiem za co innego niz myslisz.A ty tez mam czerw. kwadracik więc? |
Ok, podmieniłem zdjęcia i teraz są takie jakie być powinny ;-]
Pozdrawiam: Ulmille |
Cytat:
nie nie zmieniam oceny.heh jakoś mi sie nie podoba.nie lubie domow na 'pustyni'. |
Dom moim zdaniem bez duszy i serca, taki prosty zwykly. 3 punkty za pomsył
|
No teraz to wygląda z deka ładniej, bo jest ten ogródek i w ogóle. Ale nadal się będę czepiać bryły xd.
BTW Cytat:
|
|
Hmmm... Szczerze to nie podoba mi się, ta ścieżka i podłoga w domu sa brzydkie. Bryła taka dziwna i nienaturala jakas, a w srodku... nie mój styl. Po za tym na pewno nie uwazam ten dom za ciepły. 5/10
Aha i zgadzam sie, ze dom bez duszy i serca, zupelnie pusty... |
Szczerze powiedziawszy to ty nie robisz takich pięknych domów.W ogóle nie ma tutaj ogrodu.Jedynie co to dałeś basen nic po za tym.Nie podobają mi się meble w "salonie" nie pasuje tam czerwień.Niestety ale daję 6/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:53. |