Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.03.2007, 20:38   #1
ulmille

Reputacja: 16
Excl Dom "Plaaks" [BRAK ZDJĘĆ]

Ciepły, wygodny, nowoczesny- tak w trzech słowach można opisać Plaaks'a, kolejny dom z serii Modern Living. Utrzymane w brązowo-beżowej tonacji nowoczesne wnętrze doskonale komponuje się z prostą i smukłą bryłą budynku. Funkcjonalnie rozplanowane pomieszczenia ułatwiają komunikację wewnątrz domu.

Plaaks jest częścią projektu Las Vegas Forum.Sims2Design.pl
Spis pomieszczeń:

Salon z kuchnią
Gabinet
Łazienka
WC (2)
Sypialnia główna
Sypialnia

Cena: ok.75 tys. Simoleanów

Pozdrawiam:
Ulmille

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:02
ulmille jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2007, 10:18   #2
Akmiss

Reputacja: 13
ThumbsUp

Co tu dużo gadać. Śliczny Ulmille , jak wszystkie Twoje domki
10/10

POzdrawiam
Akmiss jest offline  
stare 25.03.2007, 10:30   #3
szynszylam
Guest

Domyślnie

Brawo...Pierwszy nowoczesny dom o ciekawym wyglądzie. Wnętrze stonowane, meble odpowiednio dobrane do kolorystyki pokoju. Jednak czegoś mi brakuje...może ogród? Ale i tak daje 6/10.

stare 25.03.2007, 11:18   #4
rosex

Reputacja: 10
Domyślnie

Muszę powiedzieć, że tak średnio mi się podoba.
Bryła ciekawa, ale nie przypadła mi do gustu, jest zbyt wymyślna. Irytuje mnie ten chodnik na zewnątrz, który do niczego mi nie pasuje, a jeszcze gorzej wygląda ten parkiet z tyłu. Później wszystko w miarę w porządku. Nie podobają mi się płytki w łazience i meble w biurze. Sypialnie ok.
Tak więc 5/10.
stare 25.03.2007, 12:55   #5
kornelia911
Guest

Domyślnie

Nie wstydzisz się tego czegoś dawać na forum?

stare 25.03.2007, 13:02   #6
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie

Nie nie wstydzę się. Wstyd mi jest tylko wtedy kiedy takie osoby jak ty logują sie na forum. Ale to już chyba niedługo potrwa mając na uwadzę czerwony kwadracik przy twoim nicku.
Pozdrawiam:
Ulmille

Edit:Dom z założenia miał być praktycznie bez dodatków z internetu bo będzie do ściągnięcia na SimsWeb. Bez sensu jest dawanie ogromnej ilości nieredystrybucyjnych dodatków jak i tak nie moża ich załączać do domów. (kiedyś własnie tak robiłem-same dodatki z neta i nie poczyszczone pakiety do ściągania). Ogród jest urządzony(widać to na jednym ze zdjęć) poprstu dałem tutaj starsze fotki bez ogrodu.

Ostatnio edytowane przez Ulmille : 25.03.2007 - 14:08
ulmille jest offline  
stare 25.03.2007, 13:15   #7
gorzka_zemsta
Guest

Domyślnie

Nie podoba mi się ten parkiet przed domem i podłoga w łazience ,a łóżko w II sypialni jakoś nie pasuje mi do reszty pokoju.
Tak poza tym to ładnie (;
7/10

stare 25.03.2007, 13:37   #8
vanity
Guest

Domyślnie

No jak wiesz jestem wielka fanka twoich cudnych domow, ale z przykroscia musze stwierdzic, ze ten mi sie nie podoba Bryla jest bardzo fajna, oryginalna, parkiet z tylu domu nie pasuje moim zdaniem do niczego, brakuje ogrodu, ale w sumie to dom na pustyni, wiec wybacze

Wnetrza tez mi sie nie podobaja, wiekszosc mebli jest maxisowka, a ja tego nie lubie. Jednak to tez wybacze, bo meble sa dobrane dobrze, tak samo jak podlogi i sciany.
Do gabinetu nie pasuje moim zdaniem to jasne biurko i krzeslo. Lazienka nawet fajna, ale podloge bym zmienila. W sypialni pomysl z ceglami mi sie nie podoba, jakos mi to nie pasuje. II sypialnia w ogóle mi sie nie podoba, jedynie te zaslony na okna sa fajne.
No coz musze powiedziec, ze to chyba twoj najgorszy z dotad pokazywanych na forum domkow. Daje tylko 5/10

BTW:
Cytat:
kornelia911:
Nie wstydzisz się tego czegoś dawać na forum?
Ty sie powinnas wtydzic swojej glupoty

stare 25.03.2007, 14:45   #9
Kenji

Reputacja: 10
Domyślnie

No niezły choć widziałam lepsze xD
7/10
stare 25.03.2007, 17:37   #10
kornelia911
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ulmille
Nie nie wstydzę się. Wstyd mi jest tylko wtedy kiedy takie osoby jak ty logują sie na forum. Ale to już chyba niedługo potrwa mając na uwadzę czerwony kwadracik przy twoim nicku.
Pozdrawiam:
Ulmille
Och to naprawde straszne ,że mam czerwony kwadracik!Tak!Och tak!To naprawde widać,ze jestem taka głupia i nie powinnam logować sie na forum!Och tak,na prawde och tak! Tylko,że wstydzisz sie ,że np.gorzka_zemsta jest zalogowana na tym forum ,bo też ma czerwony kwadracik taK jak ja?
Buheheheh..pomyśl zanim napiszesz.
Dom mi sie po prostu nie podoba.W ogole robisz okropne domki,wcale mi sie nie podobaja.Są albo za nowoczesne,albo za starodawne.

Cytat:
Napisał Polia
BTW: Ty sie powinnas wtydzic swojej glupoty
Doprawdy?
Och to bardzo miłe z twojej strony.Wiem,że jestem głupia i szalona ^^

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania