![]() |
Cytat:
Cytat:
No, nie wspominając już o tym, że trzeba mieć oryginalną grę i dodatki. |
to ja instaluje teraz Na Studiaach daje anuluj i nic odinstalowywuje sie NS
co mam zrobic PS gdzie jest ten sims2_update.exe ?? -------------- edit slepy jestem ;p |
Tutaj nie gadamy o piratach... no bo gra pożyczona od koleżanki to chyba nie twoja, nie? Myślę że tamat do zamknięcia.... |
jak chce wlaczyc i zainstalowac thesims2_update to mi wyskakuje cos takiego kopiowanie "plikow z plyty the sims 2" i mozna dac tylko ok a potem sie nie instaluje tylko sie wylacza co mam zrobic ?
|
Uwaga
Najpierw instaluje sims2 potem na studiach bo wyszły następne, potem nocne życie, nastempnie dodatek świąteczny, własny biznes, rozrywka rodzinna-akcesoria, szyk i elegancja-akcesoria, zwierzaki, na święta-akcesoria, cztery pory roku i impreza :smirk: tak trzeba instalować starszą część a potem nową czy tak
|
Cytat:
odpiszcie na moje pytanie |
Cytat:
Kolejność instalowania dodatków nie ma najmniejszego znaczenia :) Ważne, zeby były instalowane w osobnym folderze. Rider, orginał masz? |
no eee :D
------- edit. juz dziala zrobilem reinstalacje the sims 2 i mi dziala te aktualizowanie |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale się rozpisałam :). |
teraz mi to samo wyskakuje tylko ze jak chce zainstalowac NŻ ta glupia aktualizacja
mam juz zainstalowane - The Sims 2 - The Sims 2 Na Studiach i teraz chce to zainstalowac ale nie moge bo ta glupia aktualizacja pomocy !! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:06. |