![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam The Sims 2 i sobie pożyczyłam od koleżanki zwierzaki i cztery pory roku a jak chce je zainstalować to gdy dojdzie już do 100% to pisze żeby włożyć the sims 2 cd.4 i jak ją wkładam to wyskakuje jakiś błąd aktualizacji i gra się odinstalowywuje sama. Czy żeby to działało to muszę mieć wszystkie dodatki jakie wyszły???
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja tak mam podczas instalacji Własnego biznesu...
kupiłam ostatnio WB (dotychcczas miałam zwykłe simsy) instaluje a tu BOOM! I chce 4 płytke CD z The Sims 2 a ja simsy 2 mam na DVD.... I co z tym robić? |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi też się tak zrobiło ale przy instalacji Zwierzaków. W sumie nie wiem czemu bo mam oryginalne płyty. Ale zrobiłam tak, ze najpierw zainstalowałam podstawową (oczywiste
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
JA instalowalem dodatek swiateczny i tez mi to wyskoczylo. Niemialem plyty bo pozyczylem koledze dalem anuluj. Wlaczam simsy i dziala daj anuluj i tyle :laugh:
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zeby omineło aktualizacje sa dwa sposoby:
1. Po zainstalowaniu The Sims 2 instalujesz aktualizacje sims2_update.exe wtedy juz ci nie odinstaluje gry po instalowaniu dodatkow. 2. Po pokazaniu sie aktualizacji restartujesz komputer ale duzo zabawy z tym ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Kiedy wkładam płytkę z WB to mi mówi, żebym włożyła płytkę z WB... a przeciez jest włozona... no i nie działa... a jak wchodze w Mój Komputer - Klikam 2 razy na płytę to chce znowu instalować Wb :/ Co robić? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam problem bo dodatki sims nie chcą mi chodzić razem co zrobić by chodziły razem :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Prosze pomórzcie
i jak możecie to prosze :wacko: ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |