![]() |
Odp: Dom Auer
Kolejny nowoczesny dom,który w realu należałby chyba do jakiegoś szalonego architekta bądź ekscentrycznego projektanta...
Znowu bryła wycudowana,a wnętrze odpychające. Zrób wreszcie coś nienowoczesnego,proszę Cię! Bo za niedługo Ci zabraknie pomysłów,jak by tu jeszcze bryłę wykombinować żeby wyglądała jak plac budowy jakiegoś domu o.O" Znowuż nie ocenię, bo takie cudawianki nie wiem jak oceniać...Wszystko na jedno kopyto...Zrób coś oryginalnego,błagam... Coś,w czym by się chciało naprawdę zamieszkać,coś z klimatem,ciepłem... Bo w takim domu naprawdę nie chciałabym mieszkać... Poza tym-tu Polska jest,a nie Hameryka...My mieć inne gusta niż Amerykańce :O |
Pierwsze zdjęcie i nie moge oderwać oczu, jak dlamnie to ODJAZD.To morze w tle tynk domu biały z brążem poprostu cudo. Co mnie zaskoczyło to ta surowość działki gdzie nie ma żadnych kwiatów bardzo pasuje do całości.
Kuchnia wydaje mi się jednak troche pustawa to samo salon za co odejmuje 2pkt Ogólnie 8/10 Prosił bym o download |
Jedno wam przyznam - kuchnia nie jest najpiękniejsza. Mi też się ona nie podoba, ale nie miałem nic, co mogłoby bardziej współgrać z wyposażeniem domu. W tym punkcie zwracam honor.
Cytat:
|
Cytat:
|
Oczywiście każdy ma prawo do własnego zdania, szanuje to. Ale również ja, jako autor tego domu, mam prawo do bronienia swojego zdania.
Cytat:
|
Powiem szczerze, że nigdy nie miałam odwagi wypowiedzieć zdania na temat twoich domków, bo wszyscy byli nimi zachwyceni. Jednak... nie podobają mi się, są aż "za nowoczesne". Dla mnie wygląda to jak wielki, wielokątny klocek, z oknami w dachu... Chciałabyś w takim zamieszkać, ja napewno nie. Czytałam twoje wypowiedzi w tym temacie... i szanuję twoje zdanie. Napewno zgodzę się z tym, że budujesz dla siebie, dopiero potem dla innych. Ale, chciałabym zobaczyć, prosty, ciepły dom, taki jakie masz wokół siebie, w twoim wykonaniu... Ja gram bez kodów, nie ściągam dodatków z netu, staram się prowadzić życie simów, tak jak prawdziwe... i taki dom do niego nie pasuje... Masz napewno talent, smak i wiesz czego chcesz. Ale kolejny budynek, bardzo moim zdaniem podobny do poprzednich jest już nudny. Skoro tak bardzo lubisz nowoczesność, a wstawiasz domi na forum, dajesz je do ściągnięcia, to staraj się zadowolić wszystkich i spróbuj czegoś nowego. Myślę, że będzie dobrze, jak dla mnie nawet lepiej. Jak mówią, co za dużo to nie zdrowo, czas na zamiany. Mam nadzieję, że moja wypowiedź Cię nie zraniła, ale mi się nie podoba, za dużo już widziałam tych zimnych, pustych, wielkich brył w których nie ma nawet szczypty przytulności. Jak ktoś napisał, dla mnie to nie jest "to"
Pozdrawiam Kasia |
zazwyczaj nie daje takich ocen ale daje 100\100 bo aż mnie zatkało tylko kuchnia nie bardzo mi się podoba i czy dasz dom do ściągnięcia i skąd masz taki basen
|
no bardzo ładny domeczek :)
|
Też wydaje mi się, Ulmille, że nie potrafisz przyjąć krytyki... Zawsze wszyscy oceniali Twoje domki na 10/10, 10000/10000 a teraz jak większości się znudziły Twoje prace "na jedno kopyto" jakby nie było, Twój zimny, pusty styl i piszą, że to nie jest "to" i chcieliby w końcu zobaczyć jakiś ciepły, zwykły dom w Twoim wykonaniu, to dlaczego się tak wzbraniasz?! Ja też bym chciał zobaczyć normalny dom przez Ciebie wykonany, bo niewątpliwe masz talent! Nie obrażaj się ;) Ale może warto w końcu spróbować czegoś innego...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:17. |