![]() |
Odp: Maxymalnie minimalny :)
Ładny domek tylko że ma dodatki z netu :no: .
|
będzie do pobrania? nie musi być wersja umeblowana. :)
|
Cytat:
A domek śliczny. Mi trochę przypomina domek letniskowy:P Wygląda bardziej realistycznie przez sufit. Kurczę jak ja bym chciała tak ładnie budować. |
Domek super. Doskonały dla jednoosobowej rodziny. Funkcjonalny. Ogródek można zrobić gdy sie zarobi. Jednym słowem C U D N Y. :)
|
Cytat:
|
Bryła: Lubie takie proste i wyglądające na przytulny domek. 10/10 :)
Dach: Pasujący do klimatu tego domku , jednak lubie inne 9.5/10 Ogród:Żadnego niewidze , a nie lubie gdy domy nie mają ogrodu . 0/10 Kuchnia:Wszystko pasujące do siebie + ładne ustawienie i kolor pomieszczenia 10/10 Łazienka: Ładny kolor , podobają mi się kafelki , jednak zlew mi niepasuje 9/10 Salon:Troche bym zmieniła , dała więcej dekoracji 5/10 Sypialnia:Według mnie pusta i taka smutna (:P) 3/10 Ale jak dom jest za taką cene to i tak 10/10 Pozdrawiam |
Zauwarzyłem, że coraz więcej osób zaczyna robić małe domki (startery) i domek nie ma ogródka. Jest to starter ale z tył mogłeś dać jakieś ładne tanie roślinki i meble ogeodowe. Ale fajny pomysł z tymi... Hm... Jak to nazwać... Z tyłu domu... Chyba wiecie o co mi chodzi. Domek piękny wewnątrz. Pięknie umeblowałeś. Z maxisowych mebli ale udało Ci się. Nic dodać, nic ująć. *** OCENA 9,5/10 Za brak ogródka Cytat:
Półścianki dochodzą w Nocnym Życiu. |
Odgrzewam starego kotleta...mało tego, nawet nic nie powiem...10/10
|
Mam nieprzyjemne wrażenie, że już ten domek widziałam.
|
Daje maksymalnie minimalne punkty 4/10. Niestety nie podoba mi sie. Ja rozumiem że właściciele koze mają (podobno kozy zjadają wszystko) a ta koza zjadła ogród! Niedość że w środku drzwi są najtańsze to jeszcze białe a żeby tego mało było to innego koloru niż łuk. Ściany wewnątrz okropne tak samo żółta podłoga w salonie NIEPOTRZEBNIE połączonym z sypialnią! NIEWYPAŁ i zrobiło sie 3/10!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:12. |