![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo mi się podoba. Wiem jak trudno tworzyć domy z ograniczeniem kasy. Szczególnie do 20 000$. Najfajniejsza wg. mnie kuchnia. Trochę nie podoba mi się cegła widoczna z zewnątrz. A tak wogóle to skąd masz te półścianki?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
faktycznie minimalny, domek bardzo "otwarty" naprawdę ładny jak na tę kowtę. dodać tylko ogródek (wtedy już raczej nie będzie w tak małej cenie) ale to byłoby doskonałe dopełnienie. chociaż jest coś co mnie lekko zniechęca...okna
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dom - nic nadzwyczjanego. Moglas tez jakos nie ozdabiac domu wewnatrz, a dac cos na ogrodek. 9/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajny domek,budowanie starterów do najłatwiejszych nie należy
![]() ![]() 1.Dach-jak dla mnie-o wiele za prosty,dom przypomina mi małą stodołę.Przydałoby się go obniżyć (kod- roofslopeangle LICZBA,polecam ok. 35 ![]() ![]() 3.Elewacja-kompletnie mi się nie podoba.Mogłeś/aś pomieszać cegielkę z jakąś gładką,np. białą farbą,byłoby o wiele lepiej ![]() 3.Ogód-jest fatalnie,a właściwie nic nie ma.Ściągnij sobie realistyczne tereny (np. z MTS2),porób pagórki i "pomaż" tymi terenami,różne rodzaje trawki,kwiatuszki itp.) ![]() 3.Chodnik-jest ciemny jak elewacja,co razem jest "przygnębiające",ponure.Płotek kompletnie nie pasuje. 4.Wnętrza-są bardzo dobre,ale zamieniłabym ten brzydki żółty dywan na jasne panelki,a dywan dała miejscami ![]() Ogółem wnętrza masz dobre,ale następnym razem poświęć trochę kasy na ogród,ten wypadł bardzo źle. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek ładny w środku na zewnącz niezbyt mi sie podoba. Domek mały i to troche dom "niszczy". Łazienka wyglądała by o wiele lepiej choc taka jek jet też mi sie podoba dfajne pomysły wykozystałaś ale lepiej by wyszło gdybyś zrobiła wiekszy i jakiś ogrud
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajnie jak na 20 tys. 7.5/10
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wow ! Bardzo ładny ale nie pasi Mi toilet w łazience. I jeszcze ten kolor.
8/10. P.S. Z kąd masz kafelki w łazience ? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła dosyć interesująca. Według mnie czerwone cegły współgrają z dachem.
Niezbyt podoba mi się wyposażenie, ale to kwestia gustu. Rozmieszczenie mebli jest za to dobrane. Jedyne co mnie razi, to brak osobnego pokoju na sypialnię (chodzi mi o drzwi). Mimo wszystko, przydałaby się ta odrobina prywatności. ![]() Jak na starter, zbudowałeś ciekawy dom. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|