![]() |
Odp: Misti
Domek nie podoba mi się. Mogłaś dać jakieś obrazy na ścianach ;)
Puste pomieszczenia. 1/10. Wybacz. |
Szczerze?
KIT!! bryła? KIT!! kuchnia? KIT!! (same szafki,piec i lodówka na tle okna...mmmm...miodzio) salon? KIT!!(to salon?) korytarz przysypialny? KIT!! (większy niż sama sypialnia a na środku schody) sypialnia nastolatki? KIT!! (drewniane góralskie meble do fioletowych ścian...mmm...miodzio) reszty nie będę wymieniać bo szkoda czasu zresztą cały dom to KIT!! moja ocena to też KIT!! gdyż wynosi ona 0/10 |
Ała... To bolało! Dom jest opisując w paru słowach: pusty, nudny, szary, banalny. Może zrobisz bardziej "żywy" dom? Bo ten jest taki... Smutny ;(
|
Co to jest O.o bryła nie dość że paskudna to niebieska ja bym go nazwał "Pensjonat Milena" :laugh: szkoda słów 2.5/10
|
Wiesz co ci powiem? Zamiast umieszczać tu jakieśtam domy to radziłabym skupić się na jednym. Powinnaś wtedy próbować wszystko jakoś ze sobą harmonizować i nadawać kształty pomieszczeniom. Więcej wystroju, dokładniej wybieraj tapety i podłogi i dbaj o szczegóły... Jak się postarasz to może ci coś wyjdzie. Postaraj się:)
Simona. |
NIe podoba mi się w każdym razie najlepsza z twoich prac buduj dalej aż kiedyś będziesz umiała robić bardzo ładne domy i nie zrażaj się negatywnymi opiniami
|
:no: Nie podoba mi się, kompletnie mi się nie podoba, ale jest lepszy niż twoje pierwsze domy, więc za minimalną poprawę dam 1/10. Robisz postępy, więc buuduj dalej.
|
Domek jest smutny i pusty. Myślę jednak, że następnym razem bardziej się postarasz i ładnie domek umeblujesz. Pamietaj, że liczą się szczegóły!! Ważne są kolory ścian, podłogi i takie drobiazgi jak obrazy czy kwiatki. Zbuduj taki domek w jakim przyjemnie było by mieszkać. :) Ocena niestey nie może być wysoka - 2/10 - ale mam nadzieję, że następny dom (jeśli go wystawisz) będę mogła ocenić lepiej! Trzymam kciuki! :)
|
eee co to ma być?? :p to gorsze niż przeciętne :o
|
Ała! Moje oczy! Brzydki dom. 2/10!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:00. |