Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak ci się podoba ten domek?
Superowski! 5 6.25%
Taki sobie 10 12.50%
Brzydki 18 22.50%
Ała!Moje oczy! 48 60.00%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 80. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.11.2007, 14:09   #1
Nindë Tasartir
Guest

Domyślnie Misti [BRAK ZDJĘĆ]

Teraz chcę pokazać mój najnowszy dom.Nazwałam go po prostu misti.Zapraszam do oglądania:

Potem jak wam się będzie podobać dam dom do ściągnięcia

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:33

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.11.2007, 14:15   #2
Ariedale
Guest

Domyślnie Odp: Misti

Dom jest straszny. Bryła dziwaczna, w domu nie ma nic praktycznie. Wogóle to tam jest strasznie pusto! Nie ma nic, przytłaczają wszystkie pokoje. Czy oni nie mają łazienki? Kuchnia- kto ma tyle szafek? Po co one? Salon taki pusty... Sypialnie, obydwie okropne. Domek 2/10...jedynym ładnym pomieszczeniem był balkon.

stare 18.11.2007, 14:18   #3
Nindë Tasartir
Guest

Może i rzeczywiście troszkę pusty.Domek mam już długo i zrobiłam kilka poprawek.Potem wam te "poprawki" pokażę.

stare 18.11.2007, 14:18   #4
Edytka
Guest

faktyznie nie za bardzo ten domek. Brzydki 1/10

stare 18.11.2007, 14:27   #5
Sheep-y

Reputacja: 10

Sczerze mówiąc dom mi się nie podoba ...
*Cały dom : nie lubię nowoczesnych brył więc to może tylkop moje odczucie. Dom na zewnątrz jest zimny i jescze nie ma ogrodu :/
*Kuchnia : duża, mało funkcjonalna. Gdzie simy zmywają naczynia? Na twoim miejscu dołożyłabym jakieś kwiatki, obrazki, lampy czy ozdoby. Ot, chociażbt zwykłą maxisowską miskę z owocami.Na pustych szafkach mogłabyś postawić jakieś sprzęty AGD.
*Pokój gosicinyy: oj, słabiutko. Dwie kanapy, stolik do kawy i telewizor. Nie uważasz że to troszeczkę za mało? znowu jak dla mnie za pusto, za mało ozdób (praktycznie nie ma żadnych), brak oświetlenia.
*korytarze(oceniam je razem gdyż nie za bardzo jest co oceniać) puste, puste i jeszcze raz puste. Same schody nie czynią korytarzem.
*Niewiele widzę na tym zdięciu, a to CO widzę nie przypadło mi do gustu.
*Balkon i kolejny korytarz: e.... nie wypowiem się... słów mi zabarkło ..
*sypialnia nastolatki : i znowu g**** widzę. zdięcie z niskimi ścianami, małe, rozmazane.

Razi mnie opstrość zdięć ... popracuj nad tym i ich wielkością, rób mniejsze pokoje lub wykoprzystuj prtzestrzenie. Dodawaj więcej ozdób. Rób zdięcia w wysokich ścianach, pokoje pokazuj z bliska. Ogólnie nie ocenię bo nie ma czego. Mam nadzieje że się nie zniechęcisz i popracujesz trochę nad domami, bo ten jest robiony na szybko i byle jak.
Pozdrawiam Sheep-y
Sheep-y jest offline  
stare 18.11.2007, 14:27   #6
mario

Reputacja: 20

Nie, nie, nie. :con:

Bryła: Nie jest jakaś szczególnie brzydka, ale nie jest też ładna. Taki kloc ze zbyt dużą ilością okien. :con: Ale powiem ci, że nie jest wcale taka najgorsza... gdyby nie kolorystyka. 3/10

Ogród: Tego w ogóle tutaj nie ma. Po co taka duża działka? Przecież tam zostało jeszcze tyle miejsca... mogłaś przynajmniej wybrać mniejszą ziemię, może jakoś by to wyglądało. Dziwne to ogrodzenie i wejście do domu. To miało być z pewnością pomysłowe. Niestety w moich oczach takie nie jest. 0/10

Wnętrze: Boże, jak pusto! To coś na drugim zdjęciu to jest kuchnia? Szafki, lodówka i kuchenka. Ładna mi kuchnia. Nie dość, że nic na tych szafkach nie ma, to jeszcze tyle ich tam powsadzałaś. Kuchnia beznadziejna. Pokój gościnny - to samo. Pusto, dużo wolnej przestrzeni - dwie sofy, stolik i telewizor. Okropność! Korytarz na parterze... co tu oceniać? Schody czy fortepian? :con: Blee... Korytarz na pierwszym piętrze wcale nie jest lepszy. Co tam robi ta kanapa, jeszcze w takiej kolorystyce? Aż zawiało chłodem, jak tam pusto. Korytarz "przysypialny"... się napracowałaś. Śmiech na sali. Sypialnia już jest najlepszym pomieszczeniem w domu, co nie musi oznaczać, że ładnym. Jest brzydka, to fakt, ale najładniejsza w całym domu. Nie jest aż tak pusto. Balkon, nic specjalnego. Sypialnia nastolatki - duża przestrzeń, mało mebli. Daję za wnętrze 0/10 (za totalny brak łazienki!).

3/10
0/10
0/10
-----
3/30 czyli 1/10.

UWAGI: Na drugi raz przemyśl to, co chcesz zbudować, bo na razie ci to nie wychodzi. Pozdrawiam, Désignér.

Ostatnio edytowane przez mario : 18.11.2007 - 14:30
mario jest offline  
stare 18.11.2007, 14:32   #7
luja

Reputacja: 22

Yyyyy...chyba Ci nie wyszedł ten domek.
Nie zauważyłam żadnych elementów dekoracyjnych, w basenie są jakieś rośliny, chyba nie ma tam lamp. Źle zrobione zdjęcia. Pomieszczenia duże i puste jak np. korytarz 'przysypialny'. I dużo innych...
luja jest offline  
stare 18.11.2007, 14:37   #8
Cokazoo94
Guest

Jest taki, taki, taki... dziwny? Te niebieskie ściany mnie odstraszają, a w środku totalna pustka! Wybacz za moje negatywne zdanie... :con:

stare 18.11.2007, 14:38   #9
Komurka
Guest

Szoda, że wnętrze domu nie jest w takich barwach fajowskich jak zewnątrz :-)
Mała rada, może lepiej zacząć budować jakieś mniejsze domki, ponieważ łatwiej je umeblować, dajmy na to taką kuchnie jest olbrzymia a w niej tylko lodówka masa szafek i kuchenka.
Ogólnie do w domu nauje pustka a miejscami przesyt. Wydaje mi się też, że za dużo dajesz okien.

Pamiętaj najważniejsze to się nie poddawać, mniej więcej wiesz co robisz źle więc odpalaj simsy i do budowania kolejnego budynku. Czekam na Twoją prace

stare 18.11.2007, 17:58   #10
Hejlok
Guest

Ała Moje Oczy! Brzydki, pusty, nic do siebie nie pasuje. Przedmioty do tapet itp. 0/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania