![]() |
Odp: Błąd.
Zrozumiałam... I tu wynika następny problem. Ja teraz gram bez WB, bo zwyczajnie nie mogę go zainstalować. No ale dobra, i tak miałam robić porządek w Downloads, więc obejdę się bez dodatków z sieci. Myślałam, że pomoże. Usunęłam cały Downloads i te pliki, o których mówiła Chouette w temacie, który podałeś. No i dobra, włączam grę i trafia mnie cholera. Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta. Chyba jednak nie chodzi o dodatki z sieci, skoro nawet kiedy ich nie było gra się wyłączyła... No nie wiem, może powinnam jeszcze raz zainstalować wszystko od nowa? Dałoby to coś...? Poradźcie, co mam z tym zrobić, bo jeszcze trochę i wyrzucę to gówno przez okno...
|
Mnie też się tak czasem zdarza, wtedy resetuję kompa i zwykle działa. Jak nie, usuwam najnowsze dodatki z netu.
|
Myślę że pomoc może reinstalka :(
|
Rozbierz komputer i wyczyść wiatraczki to w tedy może Ci pomoże.
Wiekszości się sprawdza bo komputer nienadąża chłodzić a jak jeszcze wiatraki zatkane to tym bardziej bedzie źle gra działała. |
@up
Nie, to nie z tego wynika problem. Gdyby chodziło o zatkane wiatraczki komputer by się wyłączał. Freya - a może twój komputer nie wytrzymuje obciążenia Simsów? A czy masz jakieś programy działające w tle? |
Niee, o sprzęt nie może chodzić. Chociażby dlatego, że wcześniej właśnie na TYM sprzęcie simsy działały jak złoto, a poza tym niektóre części były specjalnie dokupywane, żeby dobrze się integrowały z tą dziadowską grą... Programy w tle odpadają, bo raz nawet wyłączyłam antyvira i neta, nic nie dało. Damn it.
|
Odświeżam temat, bo w końcu nic z tego nie wyszło. Ale teraz mi coś przyszło do głowy. Może to wina złej lokalizacji...? Podaję "miejsca" wszystkich części:
Na Studiach - "E:\EA GAMES\TSBin\Sims2EP1.exe" Nocne Życie - "F:\EA Games\TSBin\Sims2EP2.exe" Cztery Pory Roku - "F:\Ea Games 1\TSBin\Sims2EP5.exe" Podróże - "E:\Ea Games 1\TSBin\Sims2Launcher.exe" I tyle... Błagam, pomóżcie! |
Ło matko, Freya! Jak ty to masz poinstalowane? :con: Wszystkie dodatki prawie w jednym folderze i w dodatku w innych partycjach (inaczej dyskach). To pewnie przez to. Powinnaś mieć tak:
Na Studiach - E:/EA Games/The Sims 2 Na Studiach/TSBin/Sims2EP1.exe Nocne Życie - E:/EA Games/The Sims 2 Nocne Życie/TSBin/Sims2EP2.exe CPR - E:/EA Games/The Sims 2 Cztery Pory Roku/TSBin/Sims2EP5.exe Podróże - E:/EA Games/The Sims 2 Podróże/TSBin/Sims2EP6.exe Zainstaluj tak, jak wypisałem na górze. Powinno być wtedy wszystko w porządku. :) |
Freya, to powinno by na tym samym dysku. Ja przynajmniej tak mam i wszystko jest o.k. Podejrzewam, że problem wyniknął właśnie wskutek złego rozmieszczenia :)
|
Ave Clozet! Dzięki wszystkim. xD Ja po prostu źle zrozumiałam rady w innych tematach, myślałam, że to ma być w różnych katalogach. Jaki cioł... xD Może teraz będzie dobrze. Wielki Sedes mi was zesłał. Jeszcze raz dzięki. :*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:34. |