![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Tak, wiem, że takie tematy były, wiem, że jest jeden przyklejony u góry, wiem, co powinnam zrobić, ale. No właśnie, jest jedno ale. Niedawno miałam na kompie formata, simsy oczywiście poszły wek. Ostatnio zatęskniłam za nimi i spróbowałam znowu zainstalować. Wszystko pięknie, normalnie wszystko poszło. Zainstalowałam wszystkie dodatki oprócz własnego biznesu. Włączam cała happy grę i dupa zimna. Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta. No i się wkurzyłam...
- Sterowniki do karty mam aktualne - Cały sprzęt odpowiada wymogom, jest nawet lepszy niż musi być... - Wirusów nie ma, sprawdzałam kilka razy - To nie wina wadliwych dodatków z sieci, bo wszystkie z czasu przed formatem wgrałam na pendrive'a i później wgrałam z powrotem - Wszystkie dodatki są oryginalne - Zainstalowałam wszystko w oddzielnych katalogach O co jeszcze może chodzić? Przejrzałam podane przez Ea tematy, zrobiłam wszystko co było tam doradzone, a mimo to cholerstwo nie chce działać... Pomóżcie ktoś. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|