TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=253)
-   -   Bahama Style [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40260)

Elros 11.12.2007 12:37

Odp: Bahama Style

Nie chce brać udziału w kolejnej awanturze ; /

Dsquared 11.12.2007 14:25

Wyciągnij wszystkie meble z tego domu i zostanie prymitywny badziew robiony w 1 godz. Zresztą meble jak widac wszystkie z kompletów, więc żadnej własnej inwencji...
Pomieszczenia nie praktyczne...w kuchni nie ma gdzie przyrządzać posiłków, sypialnia bez szafy, lustro obok zlewu? zamiast pod?...
I nie mydlij oczu, że nie bierzesz pod uwagę ocen ogrodu...ze zwykłego lenistwa nie chcialo się go robić...taka prawda
Jednym słowem dziadostwo otoczone ładnym "papierem"...w postaci dodatków.

Elros 11.12.2007 15:20

"Wyciągnij wszystkie meble z tego domu i zostanie prymitywny badziew robiony w 1 godz."Sam wiesz ode mnie lepiej w ile godz. robiłem no spox :D
"Zresztą meble jak widac wszystkie z kompletów, więc żadnej własnej inwencji..."
I tu się mylisz...
"I nie mydlij oczu, że nie bierzesz pod uwagę ocen ogrodu...ze zwykłego lenistwa nie chcialo się go robić...taka prawda"
Nie umiem robić za bardzo ogrodów... i znowu wiesz lepiej ode mnie.
Zdanie końcowe... nie komentuje bo żal.pl

Oskikop 11.12.2007 16:41

Bryła:
nawet ładna ale kompletnie nie pasuje do klimatu domu 5/10
Salon:
ładny ale za dużo tam napchane7/10
Łazienka:
kompletnie mi sie nie podoba i jeszcze te drzwi przez które wszystko widać(czy chciał byś aby w twoim domu byłoy takie drzwi aby karzdy mógł patrzeć co robisz4/10
sypialnia:
Śliczna 9/10
kuchnia
Piękna, ale nie psuje do reszty domu i zauważyłem że zapomniałeś zrobic do niej drzwi, czyli nie da siędam wejść XD 8/10
Ogółem:
dom ładny ale pare zeczy żle zrobionych. 6/10

Elros 11.12.2007 17:03

każdy(karzdy)było by(byłoy) i parę innych błędów nie dobiło.Jak ja Ci wstawiłe 6/10 to ty mi je wstawiasz już 2x nie rozumiem...

ADRIAN 11.12.2007 17:47

Cytat:

Napisał Dsquared
Wyciągnij wszystkie meble z tego domu i zostanie prymitywny badziew robiony w 1 godz. Zresztą meble jak widac wszystkie z kompletów, więc żadnej własnej inwencji...
Pomieszczenia nie praktyczne...w kuchni nie ma gdzie przyrządzać posiłków, sypialnia bez szafy, lustro obok zlewu? zamiast pod?...
I nie mydlij oczu, że nie bierzesz pod uwagę ocen ogrodu...ze zwykłego lenistwa nie chcialo się go robić...taka prawda
Jednym słowem dziadostwo otoczone ładnym "papierem"...w postaci dodatków.

Popieram...
A ty Adam1995_Winner nie umiesz znościć krytyki...
I z tego powodu te kłótnie

Origáme 11.12.2007 18:37

A tam a mi się podoba moja ocena 7,5/10

Oskikop 11.12.2007 19:58

Cytat:

każdy(karzdy)było by(byłoy) i parę innych błędów nie dobiło.Jak ja Ci wstawiłe 6/10 to ty mi je wstawiasz już 2x nie rozumiem...
sam w tej wypowiedzi piszesz błędy, a mnie się czepiasz i zastanawiam sie jak byś ty napisał tą wypowiedź nie mając czasu bo się śpieszysz w ważnej sprawie. i czego tu nie rozumiesz przecież oceniałem jak dom mi sie podoba a nie na jakieś układy i popieram Adriana nie umiesz przyjąć krytyki.
mam nadzieje że z powodu tej odpowiedzi nie zrobisz kłótni.

Owl Finch 11.12.2007 20:11

co do domku wszystko super, ale miałbyć świąteczny czy cośxD

Kałuża95 11.12.2007 20:17

Znowu Przyczepie się do dachu.. wystają ściany co jest minusem...
W środku bardzo ładnie...
Raczej jest wakacyjnie a nie świątecznie....Chyba że miałeś na myśli święta na hawajach...
8/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:44.