![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nowy dom ^^ zbliżają się święta więc daje coś świątecznego
![]() OCENIAJCIE ! Ostatnio edytowane przez Charionette : 27.01.2015 - 21:14 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dom jest po prostu piękny. Wszystko do siebie idealnie pasuje.
10/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mógłbyś z łaski swojej wsadzać te fotki na imageshack.us bo mi sie nie wyświetlają. :wacko:
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W pokoju dziennym meble identyczne które kiedyś miałem w TS2
![]() Zacznę może od kuchni ponieważ najbardziej mi się podoba, ogólnie to uwielbiam różnego typu brązery. Fajnie do tego wkąponowałeś trochę zieleni. Szkoda tylko, że kuchnia zupełnie odstaje od reszty domu. W pokoju dziennym uważam, że jest za dużo przedmiotów, osobiście pozbył bym się tego kwiatka na stole wystarczającymi dodatkami są te jabłka. Następnie zrezygnował bym z jednej wiszącej szafki. Nie za bardzo pasuje tez ten stolik obok którego leża gazety, jest on w innym odcieniu, który bardzo się gryzie z resztą. Co do łazienki co tu dużo mówić bahama style ^_^. Sypialnia, rewelacyjne łóżko, jednak nie pasuje mi do niego ten dywan, jest położony w złym miejscu - tak brzydko wygląda. Reszta całkiem fajna, jednak gdzie się podziały drzwi do tego pokoju? |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Totalnie cię nie rozumiem... stwierdzeniem:
"INFORMUJE ŻE OCENIAJ TYLKO BRYŁE I WNĘTRZE.WSZYSTKIE INNE OCENY NIE BĘDĄ BRANE POD UWAGĘ!" Bo wystawiasz zdjęcia a mówisz oceniaj to to i to... To tak jak ja bym wystawił dom mający 7 pokoi i powiedział proszę ocenić pokój pierwszy i kuchnie... A dom?? Ok... |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ocena domku mnie rozbawiła "A dom?? Ok..."
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Adam1995_Winner i ADRIAN, się nie lubią ;(
Czytam Wasze tematy już od jakiegoś czasu, xP oraz Wasze opinie i oceny, i muszę przyznać, że zawsze dobrze się bawię:laugh: Budujecie strasznie podobnie, naprawdę - macie ten sam styl. xP Poza tym piszecie posty które mi się świetnie czyta ![]() ADRIAN - wiem co czujesz po skasowaniu sygnatury, przeżywałam to samo ;( Lubię ten dział, sama mam simy 1 i zastanawiam się, czy nie zbudować jakiegoś domku :smirk: Cytat:
spodziewałam się Mikołaja, choinki, a zastałam styl hawajski ![]() ![]() Bryła z tym dachem wygląda tak jakby ktoś uciął pierwsze piętro i tak zostawił. Wnętrze domku jest przepiękne, ze szczegółami dopracowane i ładnie zagospodarowane Kuchnia zapiera dech w piersiach, jest olśniewająca 9/10 - bo nie ma choinki |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
świetny!
tylko dach mi zbytnio nie pasuje ale reszta wszystko cudownie! 9,9/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że chyba pora zakopać ten topór wojenny chłopaki!!
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nie nie nie!! nie mamy takiego samego stylu...
Ja całkiem inaczej buduje domy... niz Adam i proszę mnie nie wrzucać do jednego worka. I wydaje mi się ze poswięcam nieco więcej czasu na wybudowanie domku niz Adam. Napisałem ze dom ok bo niechciałem byś jak inni i pisać: Yo nie mój styl... 0/10 więc pisze ze ok... Dom musi byś naprawdę okropny bym napisał ze mi sie nie podoba. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|