TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Numer 5. - "Oblicza nowoczesności" [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=40482)

Adam_ 20.12.2007 19:47

Odp: Numer 5. - "Oblicza nowoczesności"

Dom nie jest zły, myślę że po prostu Ulmille przyzwyczaja nas do perfekcji i troche krzywo patrzymy na nieco gorzej zrobione domy :P A kuchnia jakos wyszła nieładnie, mysle ze z innego kata by to duzo lepiej wygladalo.

Vivatte 20.12.2007 20:20

Eh, widzę że nikomu się nie podoba :( no cóż, to mój pierwszy dom na tym forum. Jeśli naprwadę nie powinienem już budować, bo toto odstrasza oczy, to powiedzcie :(

Komurka 20.12.2007 20:29

vivatte nie ma co użalać się nad sobą, tylko wziac wskazówki pod uwagę i zacząć budować kolejny dom. Można powiedzieć, że to był taki mały falstart :)

Tuśka 20.12.2007 20:50

A mnie jak już pisalam sie bardzo podoba! I gdyby sie dalo to bym odrazu ściągnela!

Nereide 20.12.2007 21:49

Kurczę, myślisz, że skoro się komuś nie podoba to od razu katastrofa, klapa, koniec świata? Jesteś w olbrzymim błędzie. Nikt nie buduje na początku perfekcyjnie. Trzeba wprawy, czasu i talentu. Jeśli od razu podchodzisz do siebie z takim krytycyzmem i dystansem, może rzeczywiście się poddaj.

Vivatte 21.12.2007 08:01

Cytat:

Kurczę, myślisz, że skoro się komuś nie podoba to od razu katastrofa, klapa, koniec świata? Jesteś w olbrzymim błędzie. Nikt nie buduje na początku perfekcyjnie. Trzeba wprawy, czasu i talentu. Jeśli od razu podchodzisz do siebie z takim krytycyzmem i dystansem, może rzeczywiście się poddaj.
Cóż, to było tylko takie chwilowe "załamanie". Zdecydowałem się (tak specjalnie dla wszystkich, którzy nie uważają tego za kloc ;) ) wrzucić dom, niestety z rodzinką, na RapidShare.
Przepraszam za ten "wybryk". Rzeczywiście nie wszyscy budują od razu dobrze... a swoją drogą, czy mogłabyś powiedzieć coś na temat samego domu? :) Naprawdę, niestraszna mi krytyka a ten wybryk powstał właściwie tak... sam z siebie :).

Rëñáës 21.12.2007 08:58

Domek bardzo ładny. Nie widzę nic okropnego.
Tylko, że ta rodzinka psuje cały wygląd. :D
Może macie rację, że to domek w stylu ulmille,
Dodałbym tylko dach czterospadowy i tyle.
Pozdr. :)
P.S. Ocena: 8,49/10

Sheep-y 21.12.2007 10:39

Bryłą jest taka zwykła, ale jednak mnie przyciąga. Tylko tył taki jakiś ... nijaki:) Podoba mi się kontrast jaki robią różoiwe drzewa i białe ściany, a także pracownia malarska oraz ... ogródek skalny. Nie wyszedł wcale aż tak fatalnie. Jest tylko trochę niedopracowany. a teraz przejdźmy do tego co mi się nie podoba: zacznę od parasola w ogrodzie. Poprostu brak mi słów. Potem niestety skrytykuję kuchnię (co to jest to zielone coś na podłodze?) Łazienkę (zlew i kibel są całkiem całkiem, tylko ta wanna. No i oczywiście duże okna.), Sypialnię (pustki!), kącik kwiatowy (ubogi jakiś ), wazon z kwiatami przed wejściem. Ogólnie dom jest pusty (jak wolisz może być "za przestronny).

3,5/10

Vivatte 21.12.2007 10:47

To zielone coś na podłodze to kwiatek. Tak jakoś wbił mi się w kadr.

Parasol wg mnie też jest fatalny, ale... nie było innego :).

Tuśka 21.12.2007 10:54

Wy to sie nie znacie! Parasol jest super! Zresztą caly domciu jest cool! ;)
Już mam go pobranego i zaniedlugo bede miala go w grze! :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:00.