![]() |
Odp: dom nowiny
A i jesli chcesz znam fajna stroke z meblami
http://www.4eversimfantasy.net/ a i stawiaj mwble na ukos. Nierub takich kwadratowych pokoji. Popatrz się na inne domki. I popros o porady. Jak poprawisz ten domek wystaw go. Prosze masz talent |
Dobra już widze.Nie umiesz dobierac mebli i bryła mi się niepodoba 4/10
POZDRO |
zle mnie zrozumieliscie. nie bede nic poprawiac. taki mam styl. nie podoba wam sie, to trudno. w tych forumowychy domkach tez mi sie wiele nie podoba, ale to wasz styl. meble pod katem - to nie dla mnie. 4esf tez nie ma mebli dla mnie.
ale dzieki za rady i oceny |
Cytat:
|
Hmmm...Cóż trudno ocenić bo zdjęcia są niewyraźne ale jakoś se poradze,tak więc...dom jest klockowaty do kuchni mogłaś dać białe kafelki i tapete pomarańczową,salon troche pustawy ( ogólnie ) a łazienki obie mi się podobają ( nie mam zastrzeżeń )sypialnia chyba najładniejsza a pokój córek piękny tylko skąd masz te niektóre meble z pokoju córek? a ogród jedny słowem mówiąc ładny Pozdr.:) |
Cytat:
Cytat:
to to :) komplecik urokliwy dla niemowlakow i przedszkolakow :) |
Styl o.O hmmm.. takim się raczej nie wybijesz ;)
|
Cytat:
|
Ponad inne domki :) Zostaniesz na tym samym poziomie co teraz, jeśli nie będziesz mimo wszystko patrzeć na opinie innych.
|
ale mnie sie moje domki podobaja. sa male przytulne i proste. za stara jestem na kombinowanie, stawianie na skos czy inne takie pierd*oly. uwagi odnosnie kolorystyki przyjelam i w sumie uwazam, ze macie racje. wszystko jest kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. i wlasnie w tym miejscu mamy tego dowod
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:41. |