![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
dojrzalam chyba, zeby pokazac wam jak mieszkaja moi simowie
jedno co sama moge powiedziec o moich domkach z calapewnoscia - nie sa clean. bazuje glownie na dodatkach z neta, o czym uprzedzam z gory ![]() ps. wiem, ze slaba jakosc zdjec, ale niestety - mozliwosci sprzetowe nie zawsze ida w parze z zamiarami ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:20 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
zdjęcia mi się nie wyświetlają xP
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
udalo sie
![]() ![]() i zapraszam do komentowania :] Ostatnio edytowane przez mabda : 17.02.2008 - 20:08 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Strasznie podoba mi sie bryła, przeszkadza mi w niej tylko dach. Fajnie by było gdybyś postawiła trzecie piętro i obniżyła ściane. Kuchnia jest bardzo brzydka, pare mebli ułożonych w rzędzie, podłoga zlewa się ze ścianą. W salonie kozetka lepiej by wyglądała troszeczkę dalej od okna a drewniana podłoga podkreśliła by zieleń ścian. Zrezygnowała bym również z pianina, zupełne nieporozumienie. Łazienka na górze dość fajnie się prezentuje, przydał by się jednak jakieś elementy drewna z metalem. Sypialnia jest dość fajna, ciepłe pomarańczowe odcienie tworzą b. fajny klimat. Pokój dla dziewczynki to meble poustawiane po kątach, nic szczególnego.
Dom jest średniej wielkości a na rzutach widać Twoją tendencje do ustawiania mebli po kątach. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
tak samo praktykuje w siebie w domu. nie lubie wrazenia zagracenia. lubie przestrzen, ale bez golych scian
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz kafelki wokół basenu mają zbyt rażący kolor- unikaj tego, staraj się wybierać bardziej stonowane. W środku nie podoba mi się łazienka- kojarzy mi się z plastikową deską sedesową i plastikowym kubkiem xD W pomieszczeniach jest wrażenie galerii sklepowej, bo, jak wspomniała Ruika, masz tendencję do rozmieszczania rzeczy po kątach. W zacisznym zakątku nie postawiłabym tych rzeźb. Myślę, że za kilka domów do przodu będziesz je projektować bardzo dobrze, bo choć wyżej tyle nawymieniałam, to uważam, że masz do tego smykałkę.
ocenka ogólna 6,5/10 (za dobre na 6, za dużo "błędów" na 7 ![]() Pozdrawiam, T. PS Oceń moje domki xD (sygnatura <-- trza sobie reklamę zrobić ^^) |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ehhh... Nie umiesz robić zdjęć. Nieciekawe położenie mebli i takie kwadratowe pomieszczenia... Dodatki masz ładne, ale nie wszystkie i nie umiesz ich wykorzystać w grze. Daję 3/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja sama niemam swoich domków więc uprzedzam ze asz tak się nieznam.
Moim zdaniem za durzy pokuj dzec z tego pokoju dało by się zrobic 2 osobne pokoje dla dzewczynek. Zbyt mało kolorów na ścianach znajdz lepsze tapety. Pokuj rodzców ok. Kuchnia zmiejsz ję troszke i dodaj więcej przyjemnych kolorów, ![]() Z durzym pokojem nieczeba zbyd durzo zminiac ale więce kolorów i inne meble. I zrub dla tatusa taki prywatny kącik np:Biuro gdzes zdala od chałasów dzec naprzykład zrub piwnice i tam taki tajemny pokój. :smirk: Podwurko ok. A i jeszcze cos z łazenką daj takie klory jak brąz lub niebieski bordo takie bardzej pospolite łazienkowe kolory. :shy: Powiem ci masz talent nie zmarnuj go ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
simsbomba4
nie durzy a DUŻY nie pokuj a POKÓJ nie asz a AŻ nie zrub a ZRÓB nie podwurko a PODWÓRKO nie chałasować a HAŁASOWAĆ nie zbyd a ZBYT Sama nie jestem święta i szczelam byki ale daj spokój, ludzki pojęcie przechodzi ten Twój post. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Strasznie małe i złej jakości zdjęcia...
Bryła mi się bardzo podoba ale że jest nie twoja... może jestem jakaś dziwna ale podoba mi sie na górze łazienka *ta czerwona* sypialnia tagrze mi się podoba *ta pomarańczowa* ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|