![]() |
Pewnie jest....ale mogą być jakieś błędy.a i można nawet w taki sposób zepsuć sobie gre i wtedy trzeba ja instalować jeszcze raz.
|
moim zdaniem glupio sie tam mieszka.....czuje sie taka odrzucona....i wogule
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To najzwyczajniejsza bujda! Działka za 1500 Magimonów jest głupia :P Dom malutki (większość niezbędnych sprzętów musiałam trzymać na dworze, a poza tym jest dość nierówny teren... :|
|
nom wiem, wprowadzilam sie tam kiedys. nawet ten najwiekszy dom taki jakis maly jest. zrezygnowalam z mieszkania tam bo mi sie nie podobalo! :angry: ale jak teren jest krzywy to mozna go chyba wyrownac, co nie?? <_<
|
Jasne, tyle że jest tak zdeformowany, że żeby było spox trzeba dom wyburzać, bo inaczej jest napisane: Tego terenu nie można modyfikować...
|
nom, wiem cos o tym. spox, ale jak domek za maly, to mozna go wyburzyc, wyrownac teren i zbudowac nowy! :lol:
|
To zajmuje zbyt dużo czasu :P Poza tym nie lubię budować domów... Jak ktoś chce to niech mi ktoś zbuduje na masę strraszny dom ;)
|
a ja uwielbiam budowa i urzadzac domy! :D a te straszne wychodzą mi naprawde swietnie! :lol: serio mowie! :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:30. |