![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie znalazłam takiego tematu, jeśli już istnieje to przepraszam... W każdym razie ciekawi mnie, czy w Abrakadabrowie MOGĄ STAĆ TYLKO 3 DOMKI PRYWATNE??? Bo u mnie klopot z grą, nie mogę okolic przełączać i mialam nadzieję, że może więcej rodzinek "upchnę" w Abrakadabrowie...
A moze coś da się z tym zrobić?
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak. Są tylko 3 domy.
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Tak,w abrze się nie da ale w zwierzkach się da
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
wlasnie
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A w instrukcji pisze ze mozna odwiedzac dzialki w abrakadobrowie ale tylko jesli tam sie mieszka...Ale ja nie umiem...Nie wiem dlaczego..Pisze mi ze to dzialka prywatna i ze nie mozna..
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ela... tam sie tylko mieszka. Jak sobie ten domek kupisz to wtedy bedzie mogła go zwiedzać....
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Noi musisz wcisnąć miasto i włączyć domek i juz będziesz grać sobie swoim simkiem.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a mam takie pytanko....ja lubie grzebać w tych likach readme...wiec jak by pozmieniac parametry w tych działkach to można by na nich zamieszkać?...pewno by nie było skrzynki itp. ale to zawsze można w trnsmogriwerze(czy jako ś tak) zrobić...wiec jest to możliwe??????????
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Czego nas się o to pytasz? Jak umiesz to kombinuj sam. A potem nam tylko powiesz czy już coś ci sie udało wykombinować
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|