![]() |
Nie znalazłam takiego tematu, jeśli już istnieje to przepraszam... W każdym razie ciekawi mnie, czy w Abrakadabrowie MOGĄ STAĆ TYLKO 3 DOMKI PRYWATNE??? Bo u mnie klopot z grą, nie mogę okolic przełączać i mialam nadzieję, że może więcej rodzinek "upchnę" w Abrakadabrowie...
A moze coś da się z tym zrobić? |
Tak. Są tylko 3 domy. :D Szkoda że więcej nie można... :unsure:
|
Tak,w abrze się nie da ale w zwierzkach się da ;)
|
wlasnie :) jak masz zwierzaki to zmien dzialke starowki na mieszkalna ;)
|
Cytat:
|
A w instrukcji pisze ze mozna odwiedzac dzialki w abrakadobrowie ale tylko jesli tam sie mieszka...Ale ja nie umiem...Nie wiem dlaczego..Pisze mi ze to dzialka prywatna i ze nie mozna..
|
ela... tam sie tylko mieszka. Jak sobie ten domek kupisz to wtedy bedzie mogła go zwiedzać.... ;)
|
Noi musisz wcisnąć miasto i włączyć domek i juz będziesz grać sobie swoim simkiem.
|
a mam takie pytanko....ja lubie grzebać w tych likach readme...wiec jak by pozmieniac parametry w tych działkach to można by na nich zamieszkać?...pewno by nie było skrzynki itp. ale to zawsze można w trnsmogriwerze(czy jako ś tak) zrobić...wiec jest to możliwe?????????? :D :D :D ^_^
|
Czego nas się o to pytasz? Jak umiesz to kombinuj sam. A potem nam tylko powiesz czy już coś ci sie udało wykombinować :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:05. |