![]() |
Odp: Dom "Drewniany Naukowiec"
Nie podoba mi się na zewnątrz. Ten płot, brak ogórdka czy wysoki dach.
W środku jest przytulnie, ale nie które rzeczy mi się nie podobały. Np.okna. My ocenka: 6/10 Powodzenia przy następnym domu :) kotek23 |
Działka za duża ,mało roślin i nic do siebie nie pasuje 0/10.
|
Bryła jest okropna. nic w niej urodziwego nie ma. To zwykły klocek.W kuchni ta lodowka zupełnie nie pasuje do reszty. Nie podobaja mi się tez niektre zestawieia mebli. Jak dla mnie to nic specjalnego 4/10
|
Ciekawy klimat ale nie podoba mi się wychodek :)
9/10 |
Może dom nie wygląda jakoś specjalnie, ale super się w nim gra :D. Jestem chora i pewnie niedługo coś tam zrobię nowego. Mój nowy projekt będzie domem dla typowej romantyczki- Deeny z mojego tematu z Simami (sygnatura). Będzie utrzymany w kolorze różowym. Gdyby ktoś był taki miły i podał stronę, skąd można ściągnąć różowe meble, tapety i podłogi.. (ale żeby tam tego było dużo) no i tę nakładkę do podłogi (jest gdzieś za free?)
|
Nie umiesz robić zdjęć, to fakt. Ogólnie domek mi się nie podoba, za ciemno i źle dobrane meble
Nie obraź się :P |
Zgadza się okropnie pomieszane style. Ten dach :con: Czemu masz to wszystko takie "ząbkowate"? Chociaż na czas zdjęć mogłaś se zmienić. No chyba że nie mogłaś :) A do zdjęć mogłaś dać wysokie ściany. ocenka 3/10. Nie lubie takich domów. Ale nie bierz tego do serca :D Ważne że ci się podoba :)
__________________ Jednak nie wszystko jest takie proste |
Nikt nie umie pomóc albo czytać?Gdyby ktoś był taki miły i podał stronę, skąd można ściągnąć różowe meble, tapety i podłogi.. (ale żeby tam tego było dużo) no i tę nakładkę do podłogi (jest gdzieś za free?)
|
Najpierw przeszukaj forum czy gdzieś nie ma o niej napisane. Ale podam ci :
http://www.thesimsresource.com/artis...bjects/546583/ musisz sie zarejestrowac i pozniej klinkac na Viev All Items. Niektóre są płatne ale jedna za darmo :) |
szukam instrukcji do pobranych dodatków
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:30. |