![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
:laugh: Ale nazwa :laugh:
Podeszłam bliżej i sprawdziłam, czy to na pewno ten adres. Owszem, była to ulica Drewniana 12. Bryła była zwykła, a posiadłość ogrodzona. Widać było też skromny ogródek. ![]() Otworzyła mi ruda kobieta z włosami do pasa. Była przepiękna. Niestety, nie pozwoliła sobie zrobić zdjęcia, tylko od razu zaprowadziła mnie do kuchni. -Jak pani widzi, są tu rośliny, kilka szafek, kuchenka i kran. Nie popieram zmywarek. Tę część domku, lewą, przeznaczyłam na rzeczy praktyczne- znajduje się tu kuchnia, jadalnia i łazienka. ![]() ![]() ![]() Za to prawa strona domku służy do mojej własnej przyjemności- uśmiechnęła się kobieta.-Jest tu biuro, sypialnia i salon. ![]() Dopiero po powrocie do domu zauważyłam, że roślina zasłoniła mały laptop- szkoda. ![]() ![]() I jeszcze rzut domu: ![]() To mój trzeci domek. Proszę o oceny. :shy: |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
ładny tylko ubikacja mi się niepodoba 8/10
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zwabił mnie tu tytuł a szcególnie część 'Drewniany' kocham 'drewniane domki'. Jednak budynek sam w sobie mnie nie zachwycił. Bryła to klocek. Pomieszczenia duże, całość trochę zwykła.Jednak nie jest jakoś potwornie źle. I na koniec pytanko : skąd pochodzą meble w kuchni?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła jest okropna, zwykły kolocek. Ogród nie jest lepszy. W środku nie ma żadnych żywych kolorów, tylko wszystko brązowe i ciemne. Zdjęć też nie umiesz robić. Wnątrza kompletnie mi się nie podobają, daję 1/10
Nie obraź się, pzdr ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jagusko, to, że skrytykowałam twój domek, nie znaczy, że musisz się na mnie wyżywać. Dobrze?
Sheep-y, www.xmsims.com |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się kuchnia i łazienka. Ogrodu prawie nie ma. 6/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
kogo-to-ja ja piszę serio nie wyżywam się na tobie.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To miło, daj mi znać jak dasz zdjęcie bryły w swoim domu.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kago-to-ja czmu sie tak przejmujesz krytykami ? Komuś moze się dom nie podobać, a komuś innemu moze się podobać. My się tu na sobie ie wyżywamy. Ja zgadzam Się z Sheep-y.
-Za wysokidach -Za mało ogrodu -zbyt klockowata bryła -mieszanie stylów jest wręcz karygodne. Jak można mieszac bambusowe łóżko z górskimi drzewkami i wzorami ? -za wysoki płot -okna ustawiane "na odwal ty się " raz klapy na zewnątrz (powinny być na zewnątrz) raz klapy w środku. -Znowu ten ochydny prysznic ;/ a ten kibel ? Obrzydza mnie. -pokój,gdzie jest pianiono to masło maślane! Ciemny brąż, jasny i średni do tego zielony kremowy. -Okropne tapety. -Mało obrazów itp. -Duzo nie dociągnięć i dom wygląda jakby robiony na szybko To tyle co moge powiedzieć . Wiem, że sama nie buduję lepszych domków, no ale oceniac moge normalnie, prawda ? Buduj dalej ; ) I bardziej przykładaj się do budowy Pozdrawiam Angie. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Pewnie, że możesz oceniać surowo. W końcu nie musisz być budowniczym, aby wiedzieć, czy domek ci się podoba.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|