![]() |
Odp: Neville sims's
obie b. ładne. Zuza ładniejsza, ma świetne oczy (co z tego, że duże? wszystkie moje simy mają oczy na pół twarzy xP - gusta są różne) i brwi (owszem, mnie się podobają xD). będzie coś jeszcze? mam nadzieję, że utrzymasz poziom :)
|
Jest to moja dosyć stara simka, napewno wielu osobom się nie spodoba, bo nie przypomina moich pozostałych simów, ale mam nadzieję, że może Wam przypadnie do gustu UWAGA - wystawiałem te simki również na SC, a mam tam nick Tonetti. |
Zuza - ajj, mi też te brwi sie podobają. ^^ ale mogłyby być cieńsze, to tylko moje zdanie ofc. ma śliczne rysy twarzy, taka drobiutka buźka. nie podoba mi się tylko kolor oczu, no i zmniejszyłabym jej dolną wargę i powiększyła górną, ale tak też jest ładnie. (;
Lucy - śliczna jest, ale nie podobają mi się kolczyki w uszach, kolczyk w nosie, brwi i standardowo ust. ma strasznie fajne kości policzkowe i brodę. (: Janette - świetna żuchwa. ^^ i usta też łądne, gdyby dolna warga była chudsza byłyby prześliczne. jest ładna, ale make-up, włosy i oczy mi się nie podobają. ogólnie jak dla mnie, to bardzo pozytywnie. :] |
Dzięki. Jeszcze ktoś oceni?
|
Ja ocenię :)
Rzeczywiście bardzo ładne brwi, ale oczy wydają mi się za duże... Choć dzięki temu widać, jaki ładny kolor im dałeś :) Bardzo mi się podobają usta - zarówno kształt, jak i ten błyszczyk... Zastrzeżenia mam do włosłw, bo z jednej strony są pomysłowe, ale z drugiej ten zestaw kolorów mnie razi :) Pozdrawiam |
Janette jest troszeczkę maksisowska, ale ogólnie jest Okay. 9/10
|
Cytat:
bjork - dałem takie włosy dlatego, bo chciałem, aby simka się odróżniała od innych simek :P |
ładna tylko wiesz, zauważyłam że wszystkie twoje simki sa do siebie bardzo podobne, a oczy już w szczególności. U tej nowej simki kolor włosów jest paskudny, nie obraź się ale naprawdę...
|
Cytat:
włosów nie komentuj XDDD |
Mi się włosy podobają najbardziej z całej simki :p
ładna jest ogólnie ;] usta ma też fajne |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:53. |