![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Będę tu wstawiał moje simy.
Zuza ![]() UWAGA - na ramce jest podpis Tonetti, mam taki nick na innych forach, piszę to dlatego abym nie był osądzany o plagiat, i tak narazie jeszcze tego zdjęcia nie wystawiłem na jakiekolwiek forum, ale mam zamiar i ta simka mi się nie podoba, ale spodobała się pewnej bardzo zdolnej w tworzeniu simów osobie (Bellatriks z Simowego Centrum) i tylko dlatego ją wystawiłem... :> |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
tak... Tak ona jest bardzo poękna. Nie wiem czemu ci się nie podoba.
Tylko ma za duże oczka ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna, naprawde. 10/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest śliczna, ma takie wymowne oczy...
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzięki! :> mi się ona nie podoba, nie spodziewałem się takich ocen.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
brzydka, ma okropne brwi. 6/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Oto moja dosyć stara simka, która również spodobała się pewnej utalentowanej osobie z Simowego Centrum
(Józefina/kiedyś miała nick Casey a na tym forum ma nick IgaAnne). Ona tworzy ładne simki, no i mam nadzieję, że też Wam moja simka spodoba. oto Lucy ![]() ja uważam, że te brwi są świetne, nie ma lepszych. a jakie mi zaproponujesz? maxisowe? maxisowe są naprawde okropne. |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Właśnie Zuza ma jedne z najlepszych brwi jakie są dostępne ^.^ Ale może Edytce chodziło o to, ze są w takim kształcie.
Zuza, ładna ale oczka za duże ;D Lucy, śliczna, ale co to za brwi? wyglądają jak maxisowe ;x Zawsze czepiam się brwi, te mi sie nie podobają.
#9 |
Guest
|
![]()
Jenuy Lucy przypomina mi moją siostrę... I ten kolczyk
![]() TYlko tam widzę kolczyki, które nie pasują. Lacy jest naprawdę świetna . Trzymaj tak dalej |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|